Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST 2010

Εξαιρετική, για άλλη μια φορά, η παρουσία της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Λούτσας, στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist» που διοργανώθηκε από την Ε.Ι.Ο. 23 έως 28 Ιουνίου 2010 στην Ιτέα σε συνεργασία με τον τοπικό όμιλο. Μεγάλος ο αριθμός των συμμετοχών, 285 αγόρια και κορίτσια από 66 ομίλους. Λόγω συνθηκών έγιναν δέκα (10) ιστιοδρομίες από τις δεκατέσσερις που είχαν προγραμματισθεί.
Από τους αθλητές μας ο Γιώργος Καλόφωνος, λίγο πριν αναχωρήσει με την εθνική ομάδα για το πανευρωπαϊκό Optimist στην Πολωνία, κατέκτησε την 9η θέση ενώ τα αδέλφια Ελένη και Κωνσταντίνος Χατζηπαρασκευά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τη μικρή αγωνιστική εμπειρία και τις δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να τερματίσουν και να βρεθούν στις θέσεις 50 και 92 στην κατάταξη του χάλκινου στόλου.
Το Δ.Σ. του ομίλου εκφράζει την ικανοποίηση του για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα όλων των παιδιών που συμμετείχαν στα πανελλήνια της Αταλάντης και Ιτέας, ευχαριστεί τους προπονητές, τους αθλητές για την προσπάθεια και το ήθος τους και τους γονείς για την συνεχή υποστήριξη τους στο έργο του.
Ο Ν.Ο.Λ. ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές του έργου του:
  • Δήμο Αρτέμιδος
  • Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Αρτέμιδος ΔΗ.ΝΑ.ΚΕ.Α.
  • HDM SAILING
  • BLUE CAFÉ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york