Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αύριο το συλλαλητήριο στο Μενίδι

Αύριο το συλλαλητήριο στο Μενίδι
Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία

Συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους απλήρωτους εδώ και 12 μήνες συμβασιούχους του Δήμου Μενιδίου που βρίσκονται σε απεργία διαρκείας αλλά και αντίστασης στη βάρβαρη επίθεση που έχει εξαπολυθεί, διοργανώνει η τοπική Γραμματεία Μενιδίου - Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 11 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Η Γραμματεία καλεί συνδικάτα και μαζικούς φορείς την περιοχής να πάρουν αποφάσεις και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν το αντιδραστικό μέτωπο που έχει στηθεί απέναντί τους.
Μάλιστα, χτες οι απλήρωτοι συμβασιούχοι μοίρασαν σε όλη την πόλη του Μενιδίου δική τους ανακοίνωση με την οποία καλούν κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής να συμμετέχουν στο αυριανό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.
Στον πόλεμο που κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΕΕ, ΔΝΤ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. έχουν κηρύξει στους εργαζόμενους υπηρετώντας το μεγάλο κεφάλαιο έχουν μαζί τους και τη δημοτική αρχή που ως μακρύ χέρι της εξουσίας στηρίζει τις επιλογές της πλουτοκρατίας, σμπαραλιάζει εργασιακά δικαιώματα, χτυπάει τη σταθερή και μόνιμη εργασία, τονίζει η Γραμματεία. «Και στον πόλεμο αυτό η εργατική τάξη πρέπει να απαντήσει ενιαία», επισημαίνει.
Την αλληλεγγύη τους στους συμβασιούχους θα εκφράσουν σήμερα το πρωί και εκπαιδευτικοί της περιοχής που θα βρεθούν έξω από το δημαρχείο, όπου συγκεντρώνονται οι εργαζόμενοι, μετά από απόφαση για τρίωρη στάση εργασίας που αποφάσισε ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ», καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών από τη δημοτική αρχή Μενιδίου.

http://www2.rizospastis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york