Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Ροδόπολης ΤΟ ΡΟΔΟ

Mια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, που διοργάνωσε  την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος ΤΟ ΡΟΔΟ της Ροδόπολης, στην πλατεία της Κοινότητας, με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, εκτός των άλλων, ο Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου κ. Παναγιώτης Βορριάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Μπερμπάντης, η δημοτική σύμβουλος κα Ντούντα Χρυσούλα και η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αγ. Στεφάνου κα Κική Τσαλτούμη.
Η πλατεία της Ροδόπολης πλημμύρισε από κατοίκους της Ροδόπολης και γειτονικών Δήμων.
Χόρεψαν τα συγκροτήματα του Συλλόγου ΤΟ ΡΟΔΟ με υπεύθυνο διδασκαλίας τον Αντιδήμαρχο Αγ. Στεφάνου Παναγιώτη  Μπιτάκο και συγκρότημα του Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου.
Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος “το Ρόδο”, με έδρα την Ροδόπολη Αττικής, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς της δημοτικής μας παράδοσης (διδασκαλία παραδοσιακών χορών και μουσικών οργάνων, με στόχο τη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς).
Η ιστορία του Συλλόγου ξεκινάει από το 1998.
Με την παρουσία του σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό  και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και με την ετήσια εκδήλωση στην Ροδόπολη, ΤΟ ΡΟΔΟ αποτελεί έναν φορέα πολιτισμού για τη διάσωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york