Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Παλλήνη: Χορευτική Συνάντηση 2010 (Φωτογραφίες)

ΤηνΚυριακή 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο συνάντηση όλων των χορευτικώντμημάτων, Παραδοσιακών και Μοντέρνωνχορών, του Πνευματικού Κέντρου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, σε μια πραγματικάχορευτική πανδαισία που κράτησε δυόμισιώρες.
Κατάμεστοςο αύλειος χώρος του σχολείου από πλήθος κόσμου. Άρτια παρουσίαση, επαγγελματικήαπόδοση και πάνω από όλα έντονο κέφι από όλα τα παιδιά, τους εφήβους καιενήλικες των χορευτικών ομάδων.
Στοιχεία που εισέπραττε ο θεατής και δημιουργούσεέντονη διάθεση και ευθυμία. Οιθεατέςπολλές φορές μάλιστα με το χειροκρότημάτους συνόδευαν τους χορευτές.

Ήταν μια Χορευτική Συνάντηση που κατά κοινή ομολογία μάγεψε. Η κ. Έρη Κοντάρα-Νικητοπούλου, δασκάλα των παραδοσιακών χορών, και ο Ηλίας Νικητόπουλος, ανέδειξαν το πόσο καταλυτική είναι η παρουσία τους στον τομέα που λέγεται παραδοσιακοί χοροί. Το ίδιο και από πλευράς Μοντέρνων χορών η κα Λένα Ντανώλα.
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Καίτη Γκόνου- Πετράκη, η οποία υπογράμμισε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται μέσα στο Πνευματικό Κέντρο και την άψογη συνεργασία με τους υπεύθυνους των τμημάτων.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Κωνσταντάς ευχαρίστησε τα μέλη των χορευτικών τμημάτων για την ενεργό τους συμμετοχή και τους δασκάλους τους για την προσφορά τους όλα τα προηγούμενα χρόνια και ευχήθηκε καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους δημότες.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york