Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Επίσκεψη Μοτοσικλετιστών στο Δήμο Καλυβίων στο πλαίσιο της περιοδείας ECO TOUR / EURO TOUR 2010

Το Δήμο Καλυβίων επισκέφθηκαν την Τρίτη 18 Μαΐου 2010 οι 70 περίπου μοτοσικλετιστές που συμμετέχουν στην περιοδεία ECO TOUR / EURO TOUR 2010, την οποία διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Μοτοσικλετιστών (UEM) σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Οργάνωση «ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΗ» και με τη σύμπραξη της BMW Hellas.

Στο πλαίσιο του Eco Art Festival 2010 πραγματοποιήθηκε το 2ο ECO TOUR, με διαδρομή από το Λουξεμβούργο προς την Ελλάδα. Η δράση του προγράμματος στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 17/5/2010 έως και την Τετάρτη 19/5/2010. Στόχος του προγράμματος είναι να προβληθεί στο κοινό η αίσθηση της ευθύνης προς το περιβάλλον, αλλά και να αποδειχθεί έμπρακτα η οικολογική ευαισθησία των συμμετεχόντων σε αυτό.

Στο Δήμο Καλυβίων η δράση των μοτοσικλετιστών αφορούσε στο πότισμα των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2009 σε δενδροφύτευση που πραγματοποίησε η «Ελλάδα Καθαρή» με την υποστήριξη της UEM.

Τους μοτοσικλετιστές υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλυβίων κ. Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει και τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή τους στην προσπάθεια που πραγματοποιεί ο Δήμος Καλυβίων τα τελευταία τρία χρόνια για την αναδάσωση του Πάνειου Όρους και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στην περιοχή ενώ παράλληλα εξήρε την ευαισθησία τους για το περιβάλλον και τη βαθιά οικολογική τους συνείδηση.

Στη δράση παραβρέθηκαν ο εξοχότατος Πρέσβης του Λουξεμβούργου Conrad Bruch, η Πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης «Ελλάδα Καθαρή» κα Κάρλα Μπερ Μανωλοπούλου, ο Πρόεδρος των Eurobiker Michel Turk, ο Αντιπρόεδρος της UEM Daniel Barthelemy και ο Πρόεδρος της BMW Motorrad Rudolf Wallisch.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york