Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Συνεδρίαση Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παραγρ. 2 του άρθρου 52 και της παρ. 1 του άρθρου 53 του Π.Δ/τος 30/96, περί κωδικοποίησης σε ενιαίο κείμενο νόμου με τίτλο "Κώδικας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης" των ισχυουσών διατάξεων για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.


Σας Προσκαλούμε

σε τακτική Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, που θα γίνει στο Νομαρχιακό Κατάστημα, την 10η Μαΐου 2010, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2010.
2. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση της παροχής εξουσιοδότησης για την υπογραφή εκδιδομένων από την ΝΑΑΑ επιταγών.
3. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΝΑΑΑ και του Δήμου Μαρκοπούλου με σκοπό τις εργασίες ολοκλήρωσης περιβάλλοντος χώρου του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μαρκοπούλου.
4. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης συμπληρωματικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΝΑΑΑ και του Δήμου Γέρακα με σκοπό την ανέγερση βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Γέρακα.
5. Λήψη απόφασης για την για την έγκριση διαφόρων μεταβολών σε άδειες πωλητών λαϊκών αγορών.
6. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου « Διάνοιξη δασικής οδού δημόσιου δάσους Πάρνηθας»
7. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον εκσυγχρονισμό της αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. που εδρεύει στη θέση Τζήμα στο Κορωπί.
8. Λήψη απόφασης – γνωμοδότησης για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την λειτουργία υφιστάμενου ξενοδοχείου EDEN BEACH στο 47ο χλμ. Λ. Αθηνών- Σουνίου.
9. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας Μπαϊρακτάρη Γεώργιου που βρίσκεται στην οδό Αγίου Παντελεήμωνος του Δήμου Μαραθώνα.
10. Λήψη απόφασης για την κατά προτεραιότητα κατεδάφιση των αυθαιρέτων κατασκευών ιδιοκτησίας Στάμου Ευγενίας που βρίσκεται στην οδό Γρέγου 19 στο Πόρτο Ράφτη του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν. Σ.


ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york