Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Συμβόλαιο θανάτου με σφραγίδα της ρωσικής μαφίας στη Βούλα

Συμβόλαιο θανάτου με σφραγίδα της ρωσικής μαφίας βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου επιχειρηματία έξω από το πολυτελές σπίτι του στη Βούλα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει ξεσπάσει εμφύλιος στο παρακλάδι της ρωσικής μαφίας που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ο ρωσικός υπόκοσμος συγκλονίζεται από αιματηρά παιχνίδια κυριαρχίας, καθώς οι εκτελέσεις αρχιμαφιόζων που κυκλοφορούν με θωρακισμένα αυτοκίνητα δίνουν και παίρνουν στη μοσχοβίτικη νύχτα. Στο επίκεντρο των εχθροπραξιών, δεκάδες εκατομμύρια δολάρια - φυσικά, αφορολόγητα.

Ο Ρώσος «επιχειρηματίας» που δολοφονήθηκε πρόσφατα στη Βούλα, έξω από πολυκατοικία όπου είχε νοικιάσει εδώ κι ένα χρόνο πολυτελές διαμέρισμα, ήταν ένα πρόσωπο σκοτεινό ακόμα και για τη ρωσική αστυνομία, η οποία σε μεγάλο βαθμό έχει καταφέρει να διεισδύσει στα άδυτα της ρωσικής μαφίας.

Το υπηρεσιακό σημείωμα που εστάλη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολείται με αυτό το πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, ήταν λακωνικό: «...Πρόκειται για άτομο που μας έχει απασχολήσει για τις σχέσεις του με μεγαλεμπόρους λαθραίων τσιγάρων, αλλά και με παρακλάδια της ρωσικής μαφίας που ασχολούνται με τη διακίνηση γυναικών και όπλων. Εις βάρος του όμως δεν υπάρχει σύλληψη, παρά μόνο πληροφορίες που συνθέτουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις εμπλοκής».

Ακόμα, λοιπόν, και η περιβόητη μοσχοβίτικη Ασφάλεια δεν είναι σε θέση να δώσει μια σαφή απάντηση στην απλή ερώτηση των ελληνικών αρχών πού ήταν μπλεγμένος ο νεκρός Ρώσος «επιχειρηματίας».

Βέβαια, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου το οποίο συντάχθηκε στη Μόσχα και εκτελέστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ακριβό νότιο προάστιο, τη Βούλα, η οποία θεωρείται και παροικία των Ρώσων μαφιόζων στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτό το συμβόλαιο να έχουν πάρει μέρος και Ελληνες κακοποιοί.

Οι οικονομικές διαφορές, οι οποίες μάλλον προέκυψαν από το λαθρεμπόριο τσιγάρων αλλά και τη διακίνηση γυναικών, φαίνεται πως ήταν το κίνητρο των ηθικών αυτουργών της συγκεκριμένης δολοφονίας, η οποία μεταφέρει τον μαφιόζικο ρωσικό εμφύλιο στην καρδιά της Ελλάδας: την Αττική. Τα συμφέροντα των Ρώσων μαφιόζων, κυρίως όσον αφορά το λαθρεμπόριο τσιγάρων, είναι μεγάλα καθώς πρόκειται για μια αγορά με μεγάλες δυνατότητες, όπως λέει χαρακτηριστικά στην «Εspresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολείται εδώ και χρόνια με τις δραστηριότητες της ρωσικής μαφίας στη χώρα μας.

Ο φόβος των αρμόδιων αξιωματικών της Ασφάλειας δεν είναι άλλος από τη μεταφορά του αιματηρού εμφυλίου πολέμου από τις κεντρικές λεωφόρους της Μόσχας στα στενά δρομάκια της Βούλας με τις ψηλές μάντρες που κρύβουν τις βίλες πολυτελείας τις οποίες έχουν χτίσει ή νοικιάσει τα τελευταία χρόνια άνθρωποι που έχουν συνδέσει την τύχη τους με τη ρωσική μαφία - μία από τις πιο σκληρές μαφίες του κόσμου καθώς σε αυτήν συμμετέχουν ακόμα και πρώην πράκτορες της περιβόητης KGB.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york