Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Παραμυθένιος ο γάμος Μαστροκώστα - Δέλλα σε κτήμα στα Σπάτα

Ρομαντικός και παραμυθένιος ήταν ο γάμος του Τραϊανού Δέλλα με την Γωγώ Μαστροκώστα που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ ακολούθησε η βάφτιση της κορούλας τους που πήρε το όνομα Βικτώρια!

Το ζευγάρι διανυκτέρευσε σε σουίτα του κτήματος, ενώ η Γωγώ πήγε στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου με μια λευκή Rolls Royce.

Το νυφικό ήταν στράπλες, ογκώδες, χωρίς κεντήματα, από τον οίκο Elli Saab, ενώ η νύφη είχε τα μαλλιά της πιασμένα πάνω και φορούσε πέπλο και πλατφόρμες με κρύσταλλα στο χρώμα του δέρματος.

Για την βάφτιση, η Γωγώ άλλαξε και φόρεσε ένα σαμπανί φόρεμα του Valentino, με όλη την πλάτη έξω και συνδυασμένο με τιρκουάζ πλατφόρμες.

Μετά τις δύο τελετές ακολούθησε δεξίωση στον κήπο του κτήματος, δίπλα στην πισίνα, όπου οι φίλοι του ζευγαριού διασκέδασαν και τους ευχήθηκαν το βίον ανθόσπαρτον.

Μεταξύ των επώνυμων καλεσμένων είδαμε την Ορθούλα Παπαδάκου, τον Χάρη Σιανίδη, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη (που έφυγε τρέχοντας για να προλάβει και τον γάμο της Βάσιας Λόη) και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που μας αποκάλυψε ότι θα αφιερώσει στο ζευγάρι το «Ποιος Να Συγκριθεί Μαζί Σου».

Η μπομπονιέρα του γάμου ήταν απλή αλλά εντυπωσιακή, καθώς τα λευκά τούλια ήταν πιασμένα με ένα χρυσό δαχτυλίδι! Όσο για την μπομπονιέρα της μικρής Βικτώριας; Ήταν μεγάλη και πλούσια, αφού περιείχε καραμέλες, ζαχαρωτά και ένα παιδικό παιχνίδι!


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york