Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΣΟΚ !!! Δύο γυναίκες νεκρές μετά από ξυλοδαρμό των συντρόφων τους

|

Αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, οι διακρίσεις εις βάρος των γυναικών εξακολουθούν να υφίστανται. Η σωματική βία που οι άνδρες εφαρμόζουν στις συζύγους τους φτάνει ακόμη και ώς τον φόνο. Αυτό συνέβη και στις περιπτώσεις μιας Βρετανίδας και μιας Βουλγάρας, που πέθαναν στην Κρήτη εξαιτίας της βάρβαρης συμπεριφοράς των συντρόφων τους!

Την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης άφησε μια 22χρονη Βρετανίδα που φέρεται να έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 21χρονο ομοεθνή σύντροφό της. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε την Κυριακή στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου από φίλους της, με αφόρητους πόνους στην κοιλιά. Οπως ανέφεραν οι ίδιοι οι φίλοι της στην αστυνομία, η 22χρονη τις προηγούμενες μέρες τούς είχε παραπονεθεί ότι πονούσε πολύ στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως να τους αναφέρει λέξη για τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε.

Ωστόσο, από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο και καθώς περνούσαν οι ώρες, η κατάσταση της υγείας της πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, ενώ η συνεχιζόμενη εσωτερική αιμορραγία τής είχε προκαλέσει λοίμωξη. Τελικά, η κοπέλα μπήκε αρχικά στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή από ρήξη σπλήνας και ήπατος. Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για δολοφονία, με αποτέλεσμα να προσαχθεί ως ύποπτος στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ο 21χρονος φίλος της, στον οποίο χθες ασκήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Την ίδια στιγμή, ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, η 27χρονη Βουλγάρα, επίσης θύμα ξυλοδαρμού από τον ομοεθνή φίλο της, έχασε τη μάχη με τον θάνατο. Η άτυχη γυναίκα, που είχε πάει στην Κρήτη για να δουλέψει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είχε δεχτεί επίθεση από τον πρώην φίλο της που είχε επιχειρήσει να τη στραγγαλίσει μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, στη Νεάπολη Λασιθίου, επειδή εκείνη αρνήθηκε να συνεχίσει τη σχέση τους. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας πρόσφεραν τα όργανά της για να σωθούν πέντε συνάνθρωποί μας, αλλά δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα που απαιτούνται για να μεταφέρουν τη σορό της στη Βουλγαρία για την ταφή της!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york