Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ανθοφύτευση από τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού σχολείου Άνοιξης

γέμισε με λουλούδια το προαύλιο

ανθοφύτευση-λουνα παρκ ανακύκλωσης

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού σχολείου Άνοιξης, καλωσορίζοντας την Άνοιξη, πραγματοποίησε και φέτος την όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση που οργάνωσε πέρυσι, σε συνεργασία με τους δασκάλους γεμίζοντας το σχολείο με χρώματα και αρώματα. Τα παιδιά έφεραν τα σκαλιστήρια και τα φτυαράκια τους και φύτεψαν τα δικά τους λουλούδια (γεράνια, μαργαρίτες, μενεξέδες, κατιφέδες κτλ) στα παρτέρια περιμετρικά του προαυλίου χώρου. Επίσης με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων επισκέφθηκε το σχολείο μας το «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» με την υποστήριξη της ΕΕΑΑ. Το ηλιόλουστο πρωινό βοήθησε όλα τα παιδιά να παίξουν με τα χώματα και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε έναν άτυπο διαγωνισμό ομορφιάς. Με σύνθημα «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ» τα παιδιά, έμαθαν για τη σπουδαιότητα της ανακύκλωσης, ποια υλικά είναι ανακυκλώσιμα, ποιους κάδους χρησιμοποιούμε και αφού διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν με τα παιχνίδια του λούνα πάρκ, πήραν δώρο μια μπλε τσάντα ανακύκλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά στα θέματα προστασίας περιβάλλοντος, να νιώσουν τη χαρά της δημιουργίας και συμμετοχής στην καλυτέρευση του χώρου που ζουν και μεγαλώνουν, να μάθουν να αγαπούν τα λουλούδια.

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΕΕΑΑ και τον κ. Μηνά Νικολαϊδή για τα λουλούδια που προσέφερε, δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία που διαθέτει, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york