Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

"Θα" γίνουν 4 Κέντρα Υγείας στην Βορειοανατολική Αττική

Άγνωστο παραμένει πότε θα αποκτήσει πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας η Βορειοανατολική Αττική. Απαντώντας σε ερώτηση του Θανάση Λεβέντη, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δεν έδωσε κανένα χρονοδιάγραμμα για τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στη βορειοανατολική Αττική. Εξήγγειλε όμως (πάντα χωρίς χρονοδιάγραμμα…) την ένταξη 4 έργων στο ΕΣΠΑ: της κατασκευής Κέντρου Υγείας στον Άγιο Στέφανο, Περιφερειακού Ιατρείου στον Αυλώνα, Αστικού Κέντρου Υγείας στην Σκάλα Ωρωπού και Κέντρου Υγείας Αγίας Παρασκευής, Γέρακα, Γλυκών Νερών.

"Πότε θα γίνουν; Ακούγονται πολλά", την ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι "ακούμε υποσχέσεις και εσείς επαναλαμβάνετε υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται". "Μόλις υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με τον περιφερειάρχη, θα αρχίσει η μελέτη και η προκήρυξη", απάντησε η υπουργός Υγείας.

Ο Θ. Λεβέντης ρώτησε πόσες προσλήψεις έχουν γίνει και η υπουργός απάντησε ότι περνούν από έλεγχο στο ΑΣΕΠ οι 40.000 υποψήφιοι για τις 3.103 θέσεις που προκηρύχθηκαν τον Δεκέμβριο, ενώ με τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ προσελήφθησαν 450 νοσηλευτές και έχουν προκηρυχθεί 1.000 θέσεις γιατρών.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york