Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Θα σκοτωθεί άνθρωπος στο "Holiday in" στην Κάντζα, και θα τρέχουν όλοι στον εισαγγελέα

"Πλήρωσα να κοιμηθώ ένα βράδυ στο ξενοδοχείο Holiday in στην Κάντζα κοντά στο αεροδρόμιο για να πετάξω την επόμενη ημέρα. Αποφάσισα να κάνω την γυμναστική μου στο ξενοδοχείο αφού διαπίστωσα ότι διέθετε όπως άλλωστε και το διαφημίζει στο site του. Με το που πήγα στο πολυμηχάνημα είδα ότι ήταν κατεστραμμένο και μια άσκηση που έκανα μου ήρθε η μπάρα στο κεφάλι. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τραυματισμό και προφανώς...


οι άνθρωπο αγρόν ηγοράζουν. Επειδή οι νομαρχίες και οι δήμοι ή οι άλλοι ελεγκτικοί μηχανισμού δεν κάνουν ελέγχους θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ή να κλείσουν το γυμναστήριο ή να πάνε στον εισαγγελέα όταν κάποιος τραυματιστεί.
Ακόμα και τα χοντρά σχοινιά του πολυμηχανήματος είχαν φθαρεί τόσο πολύ που βγάζει μάτια ότι κάποιος εκεί θα τραυματιστεί. Μάλιστα όταν ρώτησα κάποιο άλλο άτομο μιας ομάδας που προσπαθούσε να γυμναστεί μου απάντησε ότι είναι καιρό έτσι αλλά δεν το διορθώνουν και ότι το ίδιο έγινε με έναν διάδρομο που έπεφτε ο κόσμος επειδή είχε σκιστεί το δάπεδο και τον άλλαξαν μετά από καιρό.

Γιατί να έρθουν οι τουρίστες στα ξενοδοχεία μας όταν τους παίρνουμε τα χρήματα και δεν τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες που λέμε ότι παρέχουμε; Θα απαντήσει η εταιρεία;"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york