Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Θεατρική Ομάδα «Φίλοιστρον» του ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ» τον Απρίλιο πάλι κοντά σας




11 Απριλίου 2010
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Θεατρική Ομάδα «Φίλοιστρον» του ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ» τον Απρίλιο πάλι κοντά σας
1997: Μια παρέα φίλων Καντζιωτών  κατοικώντας ‘μακριά’ από τα θεατρικά δρώμενα της πρωτεύουσας σκέφτηκε «Γιατί δεν ανεβάζουμε εμείς μια θεατρική παράσταση;»
Μεγάλη η πρόκληση. Κανείς δεν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο. Μόνος στόχος η προσφορά στην πολιτιστική δραστηριότητα της περιοχής, η αναβάθμιση της και η συσπείρωση των κατοίκων γύρω από το Φιλοπρόοδο Εξωραϊστικό Σύλλογο (ΦΕΣ) «Η ΚΑΝΤΖΑ».  Και φυσικά η διασκέδαση τόσο των θεατών όσο και των … ηθοποιών.
Ανέλαβαν τα πάντα μόνοι τους εκ του μηδενός: σκηνοθεσία, σκηνογραφία, φωτισμό, ενδυματολογία. Μέχρι και σήμερα, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΦΕΣ «Φίλοιστρον»  λειτουργούν με ψυχή και ταλέντο και με την οικονομική συνδρομή του ΦΕΣ ανεβάζουν κάθε χρόνο νέα έργα. Ψυχή της Θεατρικής Ομάδας η σκηνοθέτιδα Κα Σάσα Γεωργοπούλου Γκούβελου
Όλα αυτά τα χρόνια, η Θεατρική μας Ομάδα έχει ανεβάσει δεκάδες παραστάσεις οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως γύρω από γνωστούς Έλληνες Θεατρικούς Συγγραφείς. (Ψαθάς, Γιαλαμάς, Πρετεντέρης, Γιανουκάκης, κ.α). Βασικός σκοπός του ρεπερτορίου μας είναι οι παραστάσεις μας να είναι ευχάριστες και να αρέσουν ανεξάρτητα από εικαστικές γνώσεις ή ηλικία του κοινού.
Παράλληλα η θεατρική ομάδα συμμετέχει σε διαγωνισμούς και φεστιβάλ ερασιτεχνικών θεάτρων σε διάφορα μέρη της Αττικής και της Ελλάδας.
Φέτος ανεβάζουμε την παράσταση «ο Κουτσομπόλης» του Δημήτρη Ψαθά και φυσικά δεσμευόμαστε για πολύ γέλιο.
Οι παραστάσεις μας ξεκινούν τον ΑΠΡΙΛΙΟ
Σάββατο 17/04, Κυριακή 18/04, Τετάρτη 21/04, Σάββατο 24/04 & Κυριακή 25/04  Ωρα  20:00
Το ΔΣ του Συλλόγου και η Θεατρική Ομάδα «Φίλοιστρον»  σας προσκαλούν στις παραπάνω παραστάσεις (η είσοδος είναι δωρεάν). Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york