Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Νεκρό αγγελούδι ενός έτους από το χάλι των νοσοκομείων μας!

Με την ίδια του την ζωή πλήρωσε ένα παιδί ενός έτους το μαύρο χάλι που επικρατεί στα νοσοκομεία μας και την απουσία γιατρών, καθώς επί μία εβδομάδα το περιέφεραν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι που τελικά «έσβησε»!
Η περιπέτεια του 13 μηνών παιδιού ξεκίνησε πριν από περίπου 10 ημέρες, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Εκεί, οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά καθώς δεν υπάρχει παιδιατρική κλινική.
Έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου υπάρχει παιδιατρικό τμήμα, όμως, η περιπέτεια δεν τελείωσε... Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, ενώ το κορμάκι του είχε αρχίσει να μαυρίζει, δεν του ούτε καν ορό, ενώ τους ζήτησαν... θερμόμετρο
Το μικρό αγγελούδι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στο Λοιμωδών, όπου έπρεπε να ακρωτηριαστούν κάποια από τα δάχτυλά του για να επανέλθει η υγεία το
Κι, όμως, υπάρχει και συνέχεια!
Το παιδί μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο», όπου επί 1 εβδομάδα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ταλαιπωρημένο από την πολύημερη μετακίνηση και εξαντλημένο, το μικρό αγγελούδι δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας.
Η τραγωδία, όμως, δεν τελείωσε εκεί: οι γονείς κλήθηκαν για... αναγνώριση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου έγινε νεκροψία - νεκροτομή, καθώς η σορός του έφερε άλλο όνομα!
Συγκλονισμένη από τον χαμό του, η οικογένεια εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της και εκφράζει την ελπίδα η περίπτωση του παιδιού τους να γίνει αφορμή για να διορθωθεί το χάλι στον τομέα της υγείας.

Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του μωρού από την Κοζάνη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york