Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη, ένας 53χρονος Έλληνας επιχειρηματίας, κάτοικος Κερατέας, ο οποίος παρέλαβε το δέμα από το Ταχυδρομείο συνελήφθη

Κύκλωμα που εισήγαγε και διοχέτευε κοκαΐνη στην Ελλάδα από την Αργεντινή, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υπ.Ε.Ε. Π.Δ. Αττικής του Υπουργείου Οικονομικών, μετά από συνεργασία με τις γερμανικές Τελωνειακές Αρχές.

Συγκεκριμένα, οι Τελωνειακές Αρχές του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης εντόπισαν δέμα από την Αργεντινή, το οποίο περιείχε 250 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυμμένη σε διακοσμητική γυάλινη μπάλα και ενημέρωσαν το Συντονιστικό Όργανο Δίωξης Ναρκωτικών. Η κοκαΐνη ήταν σε υγρή μορφή, ενώ είναι η τρίτη φορά που κατάσχεται κοκαΐνη σε υγρή μορφή στην χώρα μας. Όταν το δέμα έφθασε στην Αθήνα, μετά από παρακολούθηση, συνελήφθη στην Κερατέα Αττικής, ένας 53χρονος Έλληνας επιχειρηματίας, κάτοικος Κερατέας, ο οποίος παρέλαβε το δέμα από το Ταχυδρομείο. Ο συλληφθείς είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί από τις ελληνικές φυλακές, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για άλλη υπόθεση ναρκωτικών.

Πηγή

Από την προανάκριση προέκυψε ότι την εισαγωγή της κοκαΐνης οργάνωσε 32χρονος Μεξικανός υπήκοος, ο οποίος κρατείται σε ελληνικές φυλακές και είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2009 για εισαγωγή 4 κιλών περίπου κοκαΐνης, πάλι με ταχυδρομικά δέματα από την Αργεντινή. Επίσης, κατηγορείται ένας ακόμη Έλληνας υπήκοος, ο οποίος εμπλέκεται στο κύκλωμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york