Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Παιδική αποκριά - ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ξεφάντωσαν οι μικροί καρναβαλιστές, στην όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαραθώνα, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου.
Η κακοκαιρία δεν εμπόδισε, μικρούς και μεγάλους να γεμίσουν από νωρίς τον χώρο και να διασκεδάσουν , δοκιμάζοντας την ικανότητά τους στο τραγούδι , με τον διαγωνισμό καραόκε, αλλά και στον χορό, όπου ανταμείφθηκαν με δώρα οι πιο ανθεκτικοί χορευτές.
Από την παρέα δεν μπορούσαν να λείπουν ο Μίκυ και η Μίνι, κλόουν και ξυλοπόδαροι, αλλά και ο βοηθός του Μάγου Χάρρυ Πότερ, που ενθουσίασαν τους μικρούς αλλά και τους γονείς τους.
Όσοι δεν χόρευαν με την ξυλοπόδαρη νεράϊδα , είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην φουσκωτή παιδική χαρά, αλλά και στο εργαστήρι των χρωμάτων.

Αναψυκτικά και γλυκίσματα, σερπαντίνες και κομφετί, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδάκια. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Αντιδήμαρχος – Πρόεδρος του ΠΠΚ, κυρία Αικατερίνη Τσαντουλή –Καλέμη.
Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία της παιδικής χορευτικής ομάδας του Συλλόγου Καρδιτσιωτών, που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς απ' όλη την Ελλάδα, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους, να πάρουν μέρος.

Παρευρέθηκαν :
-Ο Δήμαρχος Σπύρος Ζαγάρης, που δήλωσε : «Συγχαίρω την αντιδήμαρχο και το ΔΣ του ΠΠΚ για την διοργάνωση. Παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να μην λείψει από τους μικρούς μας δημότες η καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτούλα . Ανταμοιβή , για όλους εμάς τα γέλια και οι χαρούμενες φωνές των παιδιών. Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του Συλλόγου Καρδιτσιωτών για την παρουσία της παιδικής χορευτικής ομάδας, αλλά και όλους τους γονείς που αψήφισαν την κακοκαιρία και μας τίμησαν με την παρουσία τους. »
-Η αντιδήμαρχος , πρόεδρος του ΠΠΚ Αικατ. Τσαντουλή – Καλέμη
-Οι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημήτρης Μπέλλος (Πρόεδρος της Δημ. Επιχείρησης), Ευαγγελία Δημέλη, Νότα Δενδρολιβανά
-Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέων Χρήστος Παιδής
-Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Φωτεινή Σακαρίκου και ο ΓΓ Λάζαρος Καραούλης

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Με σύμμαχο τον καιρό, που ήταν ιδανικός για το πέταγμα του χαρταετού, γιόρτασαν τα κούλουμα στην Παραλία του Μαραθώνα, μικροί και μεγάλοι, στην παραδοσιακή γιορτή που διοργανώνουν κάθε χρόνο, ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,
ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΥΜΒΟΣ και το Ενοριακό
Κέντρο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
Ο Γκάμι Μπέαρ και η Φραουλένια διασκέδασαν τα πολύ μικρά παιδάκια , που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία, ενώ το κέφι παρέσυρε και τους μεγαλύτερους . Με χορούς και τραγούδια, διαγωνισμούς και παιγνίδια, το γλέντι κράτησε ως αργά το μεσημέρι. Οι διαγωνιζόμενοι στο πέταγμα του χαρταετού κέρδισαν ποδήλατα και άλλα πλούσια δώρα.
Παρόντες : ο Δήμαρχος Σπύρος Ζαγάρης, η αντιδήμαρχος Αικατερίνη Τσαντουλή-Καλέμη, η δημ.σύμβουλος Ευαγγ. Δημέλη, η Πρόεδρος του συλλόγου ΤΥΜΒΟΣ και δ/ντρια του Ενοριακού κέντρου Χρυσάνθη Μάνδηλα και πολύς κόσμος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york