Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Π. Φώκαιας για τον βιολογικό



Με μοναδικό θέμα  “Λήψη απόφασης για την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό της περιοχής μας” συνεδριάζει το Σαββάτο 20 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 το Κοινοτικό Συμβούλιο  της Παλαιάς Φώκαιας.
Το θέμα του βιολογικού είναι βαρύνουσας σημασίας για την πόλη, μια και η επίλυσή του θα συνδράμει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος ολόκληρου του παραλιακού μετώπου του ανατολικού Σαρωνικού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Αττικού Παρατηρητή” οι προτάσεις που θα κατατεθούν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μανώλη Τσαλικίδη, θα αφορούν: Την απόρριψη της μελέτης της ΕΥΔΑΠ για τη δημιουργία Κ.Ε.Λ. στη θέση Γερκίνα της Παλαιάς Φώκαιας (παλαιά χωματερή), την πρόταση μεταφοράς των λυμάτων στο Κ.Ε.Λ. του Λαυρίου, εφόσον είναι τεχνικά δυνατή αυτή η λύση και εναλλακτικά η δημιουργία Κ.Ε.Λ. στο 59ο χιλ της εθνικής οδού Αθηνών – Σουνίου, πριν από τη θέση Χάρακας.
Οι προτάσεις αυτές θα προωθηθούν στην ΕΥΔΑΠ, από την οποία θα ζητηθεί να εκπονήσει μελέτες, προκειμένου να διερευνηθεί ή όχι η δυνατότητα εφαρμογής των προτεινόμενων λύσεων.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york