Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ημέρα Γονέων από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αχαρνών

Η ‘’Ημέρα Γονέων’’ παίρνει σάρκα και οστά και αποτελεί πλέον μια νέα καινοτόμα προσφορά προς τους γονείς των νηπίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών. Στις εξατομικευμένες αυτές συναντήσεις, που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις παιδαγωγούς των νηπίων, να ενημερωθούν για την πρόοδό τους, να συζητήσουν για διάφορα θέματα που τυχόν τους απασχολούν και επιπρόσθετα να αξιολογηθεί από κοινού η πορεία τους και να τεθούν οι βάσεις για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας τους.

Η πρώτη, από μια σειρά συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής περιόδου θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1 Μαρτίου με ώρες διεξαγωγής 19:00 - 20:30 στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς.

«Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τη Διοίκηση του ενιαίου νεοσυσταθέντος Νομικού Προσώπου, Δημοτικοί Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αχαρνών, πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι η αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία μας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της ποιοτικότερης λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών με ορατά αποτελέσματα στην εξέλιξη των παιδιών μας. Με γνώμονα τα ανωτέρω και μέσω προσωπικών επιστολών, γραπτών μηνυμάτων, συμβουλευτικών γονέων, της δημιουργίας ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημιουργήσαμε ένα δίαυλο επικοινωνίας και γόνιμου διαλόγου με τους γονείς. Η προσπάθειά μας αυτή απέδωσε καρπούς και είμαστε στην ευχάριστη θέση να εντάξουμε στις παροχές μας μια νέα υπηρεσία η οποία προήλθε μετά από πρόταση μητέρας φιλοξενούμενου νηπίου», τονίζει, χαρακτηριστικά, η πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μαρία Χαριτίδη.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york