Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Θεατρική παράσταση στο Δήμο Καλυβίων από την Ομάδα Θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Δήμος Καλυβίων, ευαισθητοποιημένος στο θέμα των ναρκωτικών και της απεξάρτησης φιλοξενεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 8 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, την παράσταση που ανεβάζει η Ομάδα Θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ με τίτλο «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ.

Μια θεατρική παράσταση που αποτελεί έργο των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης, που τον τελευταίο χρόνο μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης του δικού τους ανθρώπου, από τον ρόλο του γονιού, του αδελφού και του συζύγου και δίνουν το δικό τους μήνυμα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Πρόκειται για μια τρυφερή, φιλοσοφημένη παρουσίαση της ανθρώπινης καθημερινότητας. Tα πρόσωπα και τα μηνύματα του έργου κινούνται πέρα από τον τόπο και το χρόνο, καθώς μιλά για τα μικρά και τα σημαντικά θέματα της ζωής που συγχρόνως είναι και μεγάλα, αιώνια και ουσιαστικά.

Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους. Λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην Πλατεία Αμερικής. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Σας περιμένουμε να χαρούμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια, που στόχο έχει να μας δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα ζωής.

Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ από μέλη του προγράμματος.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york