Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ημερίδα διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Αναβύσσου – Π. Φώκαιας – Σαρωνίδας

| |

Ημερίδα με θέμα “Η πρόκληση του ισχυρού δήμου της Λαυρεωτικής, Ανταγωνιστικός δήμος με τη συνένωση των οκτώ” , διοργανώνει η Πρωτοβουλία πολιτών, Αναβύσσου – Π. Φώκαιας – Σαρωνίδας, για το μεγάλο Δήμο της Λαυρεωτικής, στις 21 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11:00 – 14:00, στην αίθουσα του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Αναβύσσου.
Υποστηρίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ισχυρού δήμου που θα περιλαμβάνει τους οκτώ ΟΤΑ του Συνδέσμου της Λαυρεωτικής (Αναβύσσου, Σαρωνίδας, Παλαιάς Φώκαιας, Λαυρεωτικής, Κερατέας, Καλυβίων, Κουβαρά, Αγίου Κωνσταντίνου), πολίτες των τριών Ο.Τ.Α. Αναβύσσου – Π. Φώκαιας – Σαρωνίδας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν ημερίδα, προκειμένου να καταδειχθεί η ανάγκη υλοποίησης του Προγράμματος «Καλλικράτης» στην περιοχής μας.
Η πρωτοβουλία μας αυτή υπαγορεύεται από τη βαθειά πεποίθηση ότι ένας ισχυρός δήμος της Λαυρεωτικής μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και ευημερία των περιοχών μας και των πολιτών τους.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη της πρωτοβουλίας πολιτών, η προβολή του αιτήματος για τη συνένωση των οκτώ (8), η ανάπτυξη ενός ουσιαστικού και γόνιμου διαλόγου με την Πολιτεία, την Αυτοδιοίκηση, τους φορείς και τους πολίτες.
Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα παραστούν για να μιλήσουν υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, οι Δήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Ο.Τ.Α. που ανήκουν στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο της Λαυρεωτικής.


Για την Πρωτοβουλία Πολιτών

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσιογράφος – Εκδότης του «ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york