Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Παιδικό μασκέ πάρτυ γεμάτο μουσική, χορό και παιχνίδια
Εκατοντάδες παιδιά, κάθε ηλικίας, διασκέδασαν με την ψυχή τους


Με ξεχωριστή επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από τη Νέα Μάκρη και τις γύρω περιοχές που γέμισαν το μεσημέρι της Κυριακής το στολισμένο ανάλογα κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου, πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο πλέον παιδικό αποκριάτικο μασκέ πάρτυ.
Στην γιορταστική αυτή εκδήλωση, που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Μάκρης, όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας, διασκέδασαν με την ψυχή τους με το τρίωρο αποκριάτικο πρόγραμμα γεμάτο μουσική, χορό, παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Ιδιαίτερα ξεχωριστή εντύπωση προκάλεσε η πλούσια ποικιλία και ευρηματικότητα των παιδικών στολών για το μεράκι, τη φαντασία και την πρωτοτυπία τους.
Τα βραβεία στους διαγωνισμούς για τις ωραιότερες και πρωτότυπες στολές καθώς και για τις χορευτικές τους δεξιότητες κέρδισαν η μπουγάδα Λύρα Θωμά, η τραυματίας Γεωργία Δήνα, η ινδή Βάσια Αναστασοπούλου, η Κάρμεν Σαμάχ Φετούα, ο Scream Παναγιώτης Κάμι, ο μεξικάνος Δήμητρα  Μαγγίνα, ο γιατρός και η νοσοκόμα δίδυμες Αγγελική και Ειρήνη Δαέλη, ο ηλεκτρισμός Αριστέα Χατζηρόδη, ο ιππότης Χρήστος Νάνι, ο κουρσάρος Φώτης Κάντας, ο ίμο Ιορδάνης Ελίζογλου, η χίπισσα Ντέπη Γεραμάνη, ο σπάιντερμαν Διονύσης Γκολάνης, ο πειρατής Κωνσταντίνος Σάμιος, ο καουμπόη Σπύρος Αναγνώστου, ο κομάντο Αντώνης Ρουμελιώτης, η πειρατίνα Κυριακή Τάσιου, ο Σαρλώ Γιώργος Λεμπέσης και η πεταλούδα Δήμητρα Καψάλη.
Ο Δήμαρχος Νέας Μάκρης κ. Ιορδάνης Λουίζος εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τον Πολιτιστικό Οργανισμό και τη Δημοτική Επιχείρηση για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.
Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Γαβριηλίδου ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τη ψυχή της εκδήλωσης κα Ανδριανή Κουλουμπή για τη καθοριστική συμβολή της, όπως κάθε χρόνο, στην οργάνωση και επιτυχία του παιδικού αποκριάτικου πάρτυ που πλέον έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των παιδιών της πόλης μας.
Ο Δήμος Νέας Μάκρης και ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστούν την 3ECocaCola, τη NESTLE, τη ΣΟΥΡΩΤΗ, τα καταστήματα JUMBO και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΡΡΕ για την ευγενική χορηγία τους στην εκδήλωση με τη προσφορά σε χυμούς, αναψυκτικά, σοκολάτες, εμφιαλωμένα νερά, γλυκίσματα και αναμνηστικά δώρα που προσφέρθηκαν στα παιδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york