Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Δήμος Αγ. Στεφάνου: Η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2010 συνάντηση του υπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής, στην οποία παρέστη και ο Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου κ. Παναγιώτης Βορριάς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν η στρατηγική και οι δράσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εγκληματικότητας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης παρουσίασε τη νέα αντεγκληματική πολιτική του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τόνισε την ανάγκη συμμετοχικής δράσης για την αντιμετώπιση του εγκληματικού φαινομένου. Ο κ. υπουργός τόνισε ότι, «δεν πρόκειται για μια τυπική συνάντηση χωρίς συνέχεια, για λόγους επικοινωνιακής ανάγκης. Δεν ήρθαμε εδώ για να παρακολουθούμε τα προβλήματα, αλλά για να εφαρμόσουμε πολιτικές, να εφαρμόσουμε τους νόμους».

Ανακοίνωσε, επίσης, εξειδικευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες εμφανούς αστυνόμευσης, που στοχεύουν στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εφαρμογή του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς», τη συγκρότηση των Πιλοτικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Τοπικών Συμβουλίων Πρόληψης Εγκληματικότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york