Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ημερίδα με θέμα την υπέρταση πραγματοποιήθηκε στις Αχαρνές

Με την ημερίδα «Υπέρταση & Τρόπος Ζωής» που συνδιοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με τον Ορειβατικό Σύλλογο, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος ενημέρωσης αποτελούμενος από εννέα θεματικές ενότητες/ημερίδες τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου, Αθηνάς Σεϊτανίδου.

Στα πλαίσια των συγκεκριμένων προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής, η προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας επικεντρώθηκε στην ενημέρωση των πολιτών από αξιόλογους επιστήμονες οι οποίοι με εκλαϊκευμένο τρόπο έδιναν στο κοινό, να αντιληφθεί το ιατρικό θέμα που προσέγγιζαν .

Κατά την τελευταία εκδήλωση, η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους ιατρούς για την εθελοντική συμβολή τους, ιδιαίτερα τους κυρίους Νικολαϊδη και Καπετάνιο, καθώς και τους συλλόγους - συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων. Διευκρίνισε επίσης ότι έχουν προγραμματιστεί ανάλογες ημερίδες και για την επόμενη χρονιά.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Παναγιώτης Φωτιάδης, ευχαρίστησε όλους τους ιατρούς για την προσφορά τους και τόνισε ότι η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών θα συνεχιστεί.

Ο κ. Κωνσταντίνος Καπετάνιος - καρδιολόγος και ο κ. Μιχαήλ Νικολαϊδης - γενικός χειρουργός, ο κ. Μπόλος - διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, καθώς και οι παριστάμενοι βουλευτές συμφώνησαν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε σωστές διατροφικές συνήθειες, ακολουθώντας μεσογειακή διατροφή, και υγιή τρόπο ζωής.

Στο κοινό διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υπέρτασης και την Ελληνική Αντιυπερτασική Εταιρεία.



Την ημερίδα παρακολούθησαν:

Ο Δήμαρχος της πόλης μας, Παναγιώτης Φωτιάδης

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ περιφέρειας Αττικής, Παντελής Ασπραδάκης

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. περιφέρειας Αττικής, Νίκος Καντερές

Ο Πρόεδρος της ΚΕΠΕΔΑ, Θεόφιλος Αφουξενίδης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Σπύρος Βρεττός

Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, Ιωάννης Καπετάνιος

Ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Ιωάννης Φούκας

Ο Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, κος Μπόλος

Ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, Χρήστος Αβραμίδης

Το μέλος του Δ.Σ. «Αχαρνής»,Ιωάννης Μίχας


Το Δ.Σ. Του Ορειβατικού Συλλόγου:

Ο πρόεδρος, Βασίλης Νίκας

Ο Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Κατάρας

Ο Γραμματέας, Ισαάκ Μοσχίδης

Ο Ταμίας, Γεώργιος Τσαρμπόπουλος

Το μέλος του Δ.Σ., Νικόλαος Μακρής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york