Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Δήμος Παιανίας: 5η Ημερίδα BOCCIA Α.Σ.Α.Χ.

5η Ημερίδα BOCCIA
του Αθλητικού Σωματείου «Άγιος Χριστοφόρος» (Α.Σ.Α.Χ.)

Hμερίδα BOCCIA Α.Σ.Α.Χ. για ζευγάρια BC4, η πέμπτη κατά σειρά, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Παιανίας υπό την αιγίδα του Δήμου Παιανίας και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκέμβρη.
Στην ημερίδα συμμετείχαν συνολικά τέσσερα σωματεία: Α.Σ.Α.Χ., «Αργοναύτες», «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», «Τριπτόλεμος». Το Α.Σ.Α.Χ. Ι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την 1η θέση με τους αθλητές Παύλο Γιακουμάκη και Χρυσή Μόρφη. Τη 2η θέση κατέκτησαν οι «Αργοναύτες» με τους αθλητές Χρήστο Καναβά και Ελένη Τσιρογιάννη, ενώ την 3η θέση κατέλαβαν τα σωματεία «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και «Τριπτόλεμος» με τους αθλητές Λαμπρινή Βασιλείου και Μιχάλη Μπεκιάρη. Τέλος, στην 4η θέση αναδείχθηκε το σωματείο Α.Σ.Α.Χ. ΙΙ με τους αθλητές Ηλία Κωνσταντινίδη και Γιώργο Σαμοθρακίτη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας, Δημήτρης Γ. Δάβαρης, ο οποίος και απένειμε τα μετάλλια στους διακριθέντες αθλητές, ο πρόεδρος του Α.Σ.Α.Χ., Σπύρος Κατσάνος, η πρόεδρος του σωματείου «Άγιος Χριστοφόρος», Σοφία Καλτέκη, και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τα αγωνίσματα.
Ο Δήμαρχος Παιανίας, Δημήτρης Γ.Δάβαρης, στο χαιρετισμό του ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά και τα συγχαίρουμε γιατί με τη δύναμη της ψυχής τους μας δίνουν ένα μάθημα ζωής. Η ζωή η ίδια είναι ένας καθημερινός αγώνας που όλοι καλούμαστε να δώσουμε, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Τα παιδιά αυτά απέδειξαν ακόμα μια φορά πως είναι αγωνιστές της ζωής Ο Δήμος μας και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους προσπάθεια».
Το φιλανθρωπικό σωματείο «Άγιος Χριστοφόρος» ίδρυσε το 2002 το ομώνυμο αθλητικό σωματείο (Α.Σ.Α.Χ.) με έδρα την Παιανία. Τα μέλη του συμμετέχουν ενεργά σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα. Το Α.Σ.Α.Χ. είναι μέλος της Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ και μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας αφού οι αθλητές του συμμετέχουν από το 2003 στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Στο άθλημα BOCCIA, οι αθλητές κατέκτησαν σπουδαίες νίκες στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york