Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Επιστολή Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης με θέμα: εκπ/κών ειδικοτήτων – Λειτουργία Ολοήμερου Σχολείου

Σε συνέχεια αλλεπάλληλων σχετικών εγγράφων και τηλεφωνικών επικοινωνιών, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης υπενθυμίζει ότι 12 ημέρες πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δεν έχει γίνει η τοποθέτηση όλων των προβλεπόμενων εκπαιδευτικών ώστε να λειτουργήσει πλήρως το Ολοήμερο Σχολείο (λειτουργεί για τα 50 από τα 100 παιδιά, ελλείψει τριών εκπ/κών ειδικοτήτων).
Το Δ.Σ. υπενθυμίζει ότι οι Γονείς -δίχως να μας υποχρεώνει ο νόμος και παραβιάζοντας ταυτόχρονα τον νόμο- έχουμε οργανώσει ατύπως τραπεζαρία, πληρώνουμε τραπεζοκόμο και έχουμε αγοράσει εξοπλισμό, αλλά μας λείπουν τα παιδιά. Πολλοί δε, γονείς έσπευσαν να πληρώσουν για την τραπεζοκόμο και εν τέλει κρατούν τα παιδιά στο σπίτι -είτε μόνα είτε πληρώνοντας τρίτους είτε επιστρατεύοντας συγγενείς και γείτονες- γιατί δεν τα δέχεται το Ολοήμερο Σχολείο.
Κύριε Σωτηρόπουλε, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγγράφως (όπως έχουμε ζητήσει προ ημερών και μας υποσχεθήκατε ότι θα το πράξετε έως σήμερα 16/10), προκειμένου να γνωρίζουν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων τη δική σας άποψη, αναλλοίωτη και αυτούσια, με τηλεομοιότυπο, το οποίο θα αναγνωστεί στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στις 18/10. Ήδη σχετική έγγραφη ενημέρωση έχει γίνει από τον Δ/ντή του Σχολείου μας και η άποψή του θα γίνει γνωστή στη Γ.Σ.
Προς ώρας τα μέλη του Συλλόγου και άμεσα ενδιαφερόμενοι κρίνουν άπαντες εκ του αποτελέσματος: Έπειτα από τέσσερις μήνες αναζήτησης κατέστη δυνατή μόνο η κατά 50% κάλυψη των εγκαίρως καταγεγραμμένων αναγκών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york