Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

|

ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ- ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Επέστρεψα στην Ελλάδα αφήνοντας μια σταδιοδρομία στην Ευρ. Ένωση, προκειμένου να υπηρετήσω την πατρίδα μου από τη θέση της πολιτικής σε μια δύσκολη περίοδο. Ιδιαίτερα την Αττική, που χρειάζεται τις υποδομές, την ασφάλεια και το περιβάλλον που θα διατηρήσουν αυτήν τη μοναδική ποιότητα ζωής και την παράδοση μας στον σύγχρονο κόσμο.

Η πορεία μου μπορεί να φανεί χρήσιμη στο κοινοβουλευτικό έργο, το οποίο στις μέρες μας χρειάζεται εκτός από γνώση και εμπειρία, αφοσίωση, ακεραιότητα και γενναιότητα. Ο νέος πολιτικός και ο ενεργός πολίτης ανάβουν ένα κερί αντί να καταριόνται το σκοτάδι. Δεν χαϊδεύουν ελαττώματα, αλλά αναδεικνύουν χρόνιες νοοτροπίες που πρέπει ν’ αλλάξουν. Δεν εξυπηρετούν, αλλά υπηρετούν. Προτιμούν τον δύσκολο δρόμο της υπευθυνότητας και της οργάνωσης, την ανηφοριά όπου πληρώνεις τον λογαριασμό έγκαιρα. Αντί ενός αρχικά ευχάριστου δρόμου που αγνοεί την πραγματικότητα όπου όμως στο τέλος, ενώπιον του αδιεξόδου, πληρώνεις πολύ ακριβότερα.

Ελάτε να πάρουμε μαζί θέση για την πλέον αποδοτική περίοδο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας, για την επόμενη και για τη μεθεπόμενη μέρα.

Νίκος Γιαννής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york