Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Θανάσης Γκούμας: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Καταγγέλλω:

Την ενέργεια του Δ/ντή Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, να εμφανίσει επιλεκτικά κενά για την περιοχή της Α΄ Αν. Αττικής και την πρόθεση του να τοποθετήσει τη Δευτέρα 21-9 2009 , τους αναπληρωτές με μονοπρόσωπη απόφασή του και όχι μέσα από διαδικασία του ΠΥΣΠΕ. Την ενέργεια του Προϊσταμένου του 1ου Γραφείου ΠΕ να δίνει την Πέμπτη 17-9-2009 16 κενά σε Δημοτικά Σχολεία της περιοχής του 1ου Γραφείου της Β΄ Αν. Αττικής και την Παρασκευή 18-9-2009 να αναρτώνται στην Δ/νση ΠΕ Αν. Αττικής …..μόνο 3 κενά ! ! !...(ύστερα από συνεννόηση με το Δ/ντή ΠΕ Αν. Αττικής)

Θεωρώ απαράδεκτο - παράνομο και επικίνδυνο και το καταγγέλλω να κρύβουν κενά οι Προϊστάμενοι Γραφείων ( συγκεκριμένα του 1ου Γραφείου). Το δις εξαμαρτείν , ουκ ανδρός σοφού ( η πρώτη φορά ήταν με τους νεοδιόριστους….).Υπάρχει άραγε Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης;

Και επειδή οι συνάδελφοί μου δεν είναι αριθμοί, ούτε «πιόνια» καλώ κάθε υπεύθυνο να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι αδιανόητο σήμερα να υπάρχουν 180 κενά δασκάλων και το ΥΠΕΠΘ να προσλαμβάνει 63….. 90 κενά νηπιαγωγών και το ΥΠΕΠΘ να στέλνει 20….. Να παραμένουν κλειστά ειδικά σχολεία και Τμήματα Ένταξης, ενώ στα νηπιαγωγεία οι νηπιαγωγοί να μετράνε την υπομονή τους, τα νήπια να αποκλείονται από τη Δημόσια εκπαίδευση και κάποιοι να κάνουν τώρα, σχεδιασμό επί χάρτου ,συνεχίζοντας την πολιτική του ΥΠΕΠΘ, απαξιώνοντας το δημόσιο σχολείο , αποφασίζοντας για κινήσεις τακτικής και όχι ουσίας που θα έδιναν πραγματικές λύσεις στα προβλήματα .

Επιμένω και καλώ το Δ/ντή Π.Ε. Αν. Αττικής , να ζητήσει από τους Προϊσταμένους των Γραφείων, ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ για τα κανονικά σχολεία , νηπιαγωγεία και ΣΜΕΑ , όπως προβλέπεται από το νόμο, να αναρτηθούν στη Δ/νση Π.Ε. και την Τρίτη 22-9 το ΠΥΣΠΕ να τοποθετήσει τους συναδέλφους αναπληρωτές μέσα από ξεκάθαρη, νόμιμη διαδικασία.

Συνάδελφοι, Σας υπενθυμίζω ,άλλη μια φορά ,ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας να λαμβάνετε γνώση ΟΛΩΝ των κενών των σχολικών μονάδων Α και Β περιοχής Αν. Αττικής Κανείς δεν σας κάνει χάρη αλλά αποτελεί υποχρέωση της Διοίκησης.

Δε θα κάνω βήμα πίσω από την προάσπιση των δικαιωμάτων μας. Δεν πρόκειται να πάρω μέρος σε διαδικασία ΠΥΣΠΕ κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΟΥΔΟ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ- ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΩΡΑ


Θανάσης Γκούμας Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Αν. Αττικής

Πηγή: Σύλλογος Δελμούζος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york