Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ιδρυτική Διακήρυξη δημοτικής παράταξης «Εμείς, η πόλη μας» στο Οινοποιείο Πέτρου [Φωτογραφίες]


Στην κατάμεστη αίθουσα, του Οινοποιείου Πέτρου στην Παλλήνη, έγινε χθες η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Παλλήνης, Εμείς, η πόλη μας και παράλληλα αναδείχθηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά της αυτοδιοικητικής της φιλοσοφίας.

Παρέστησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, οι βουλευτές Νάσος Αθανασίου και Γιάννης Δέδες, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νάσος Αναγνωστόπουλος οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηλιούπολης Χρήστος Κοκοτίνης, Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο οικονομολόγος Πάνος Τριγάζης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέλιος Κοροβέσης, Γιάννης Μπουλέκος, Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη.

Χαιρετισμό απέστειλαν στην εκδήλωση ο Μανώλης Θραψανιώτης βουλευτής Λασιθίου και η Τίνα Καφατσάκη Δήμαρχος Ζωγράφου.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελεάνα Απειρανθίτη.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν επέλθει στο χωρικό σχεδιασμό και στις χρήσεις γης, στην ανάρτηση των δασικών χαρτών, στις ενεργειακές κοινότητες αλλά και στα ζητήματα διαχείρισης των απορριμμάτων από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Η υποψήφια Δήμαρχος & επικεφαλής του συνδυασμού, Ειρήνη Κουνενάκη, αναφερόμενη στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης επεσήμανε ότι «με την απλή αναλογική και το νέο σύστημα διοίκησης των συλλογικών οργάνων, δημιουργούνται σήμερα νέες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των πολιτών αλλά και για την ευρύτερη λειτουργία των Δήμων σε σχέση με τη λήψη αποφάσεων, τη συγκρότηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος»

« Είμαστε εδώ, τόνισε η κ. Ειρήνη Κουνενάκη, για να δημιουργήσουμε μια «Συμφωνία Τιμής και αξιοπρέπειας» με τους πολίτες, που θα εξασφαλίζει, την διαφάνεια, την συλλογικότητα, την ηθική στην λειτουργία μας.
Αυτή η συμφωνία δεν αντέχει κομματικά καπελώματα, μικροσυμφέροντα, ιδιοτέλεια και γνωριμίες κολλητών. Ελπίζουμε όλοι να βρεθούν στην σωστή πλευρά και να αποκατασταθεί η τόσο πληγωμένη υπόθεση συμμετοχής και δημοκρατίας. Για να εμφυσήσουμε την τοπική μας κοινωνίας μας, με την έννοια της ενεργούς συμμετοχής. Για να αντιστρέψουμε την κοινωνική πυραμίδα, θέτοντας τους πολίτες στην κορυφή. Για να δρομολογήσουμε όλα εκείνα που θα κάνουν την Παλλήνη μια πόλη με τους δημότες πρωταγωνιστές και όχι θεατές».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων της Δημοτικής Παράταξης Εμείς, η πόλη μας.
Οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ:

ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΠΤΗ ΜΙΛΙΑ
ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΙΩΤΗ ΑΝΝΗ
ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΡΓΥΡΩ 
ΓΚΛΙΑΝΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ΦΟΥΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΝΙΚΟΣ 
ΚΑΛΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΑΡΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 
ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ
ΛΟΥΦΑ ΝΙΚΗ 
ΜΑΛΙΣΙΟΒΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΤΙΛΕΣΚΑ ΙΟΥΛΙΑ 
ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΝΤΟΒΟΛΟΥ ΡΟΖΑΛΙΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Παλλήνη
Γραφείο Τύπου «Εμείς, η πόλη μας»
info@emeisipolimas.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york