Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η προσφορά του κ. Θ. Μαρτίνου στην Παιανία!!!

martinos

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Παιανίας κ Στάμου κατά την διάρκεια του ΔΣ την Τρίτη 10/02/2015, για την ευγενική διάθεση του κ. Αθανασίου Μαρτίνου να χρηματοδοτήσει τη μελέτη κατασκευής καθώς και την άδεια ανέγερσης του δημοτικού καταστήματος Παιανίας στην ΠΕ 8 (περιοχή όπισθεν MEC), η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Μαζί» εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της προς τον δωρητή για την γνωστοποίηση των προθέσεων του και την συμβολή του για την αφετηρία ενός έργου που αφενός θα ανταποκρίνεται στις δομές ενός σύγχρονου δήμου και αφετέρου λόγω γεωγραφικής θέσης προκύπτει η δυνατότητα ισόνομης εξυπηρέτησης των πολιτών του ενιαίου πλέον δήμου.

Παράλληλα ευχαριστεί τον κ. Μαρτίνο τόσο για την χρηματοδότηση ανέγερσης του Ι.Ν Αγ. Γεωργίου στην δημοτική ενότητα Γλ Νερών, έργου σημαντικού για την ικανοποίηση των αναγκών εκκλησιασμού των δημοτών, όσο και για την αμέριστη συμπαράσταση του προς την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Δήμου Παιανίας, που προκύπτει από την διάθεση του για επισκευές σχολικών μονάδων, διάθεση διαδραστικών πινάκων P/C κλπ, διευκολύνοντας έτσι ανάγκες που αφορούν την παιδεία, σε μια περίοδο που η χώρα διέρχεται πρωτοφανής κρίση.

Ευχόμαστε τέλος, η ειλικρινής διάθεση του ως άνω δωρητή να αποτελέσει φάρο στη σημερινή τρικυμία της πατρίδας, ευαισθητοποιώντας ανώνυμους και επώνυμους πολίτες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york