Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη»: Αρθρο του Αλ. Τσίπρα στην Corriere della Serra

20382158_14820595.limghandler

«Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη». Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που φιλοξενεί στο φύλλο της Τετάρτης η ιταλική εφημερίδα Corriere della Serra.
«Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική στροφή: ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί, πλέον, απλή ελπίδα για τον ελληνικό λαό. Ενσαρκώνει την προσδοκία μιας αλλαγής πορείας πλεύσης για ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία δεν πρόκειται να βγει από την κρίση, χωρίς μια βαθιά αναθεώρηση των πολιτικών επιλογών της. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει νέα ώθηση στις δυνάμεις, οι οποίες μάχονται για την αλλαγή. Διότι, αφού η Ελλάδα κατέληξε σε αδιέξοδο, η σημερινή Ευρώπη πρόκειται να έχει το ίδιο τέλος» γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρείται πλέον ένας κίνδυνος, όπως το 2012, αλλά μια πρόκληση με στόχο την αλλαγή».
Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, σημειώνει: «Ο Σαμαράς δεν έχει τίποτα να προσφέρει, εκτός από την υποδούλωση στις διδαχές μιας επιζήμιας και αποτυχημένης λιτότητας, οι οποίες επέβαλαν στην Ελλάδα νέες φορολογικές αυξήσεις και περικοπές μισθών και συντάξεων, που προστίθενται σε έξι χρόνια θυσιών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york