Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μαραθώνας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Σήμερα το πρωί  κλιμάκιο  του  ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ με επικεφαλής το βουλευτή Αττικής Γιώργο Πάντζα,  τον  συντονιστή της Οργάνωσης Μαραθώνα  ΑγγελοΓκόγκογλου και πολλούς δημότες επισκέφτηκε το Δημαρχείο Μαραθώνα (κτίριο Νέας Μάκρης) που βρίσκεται σε κατάληψη.  
Το κλιμάκιο συνομίλησε με το προεδρείο των εργαζομένων του Δήμου και τους απεργούς στους οποίους διαβίβασε την  πλήρη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις απολύσεις , την  ολόπλευρη συμπαράσταση του στο αιτήματά τους και  διαβεβαίωσε ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι μπορεί και μέσα και έξω από τη Βουλή για την αποτροπή των μέτρων Κυβέρνησης – Τρόικας που εξοντώνουν τους εργαζόμενους και διαλύουν την κοινωνία. (Κατάργηση Δημοτικής Αστυνομίας, κατάργηση σχολικών φυλάκων.)
Στη συνέχεια το κλιμάκιο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο από τον οποίο ζήτησε να σταθεί στο πλευρό των απολυμένων  και  να πάρει όλα  τα αναγκαία μέτρα για  να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών , που απειλούνται από  την Μνημονιακή πολιτική.
Στις συναντήσεις συμμετείχε και ο Δημοτικός σύμβουλος τηςΔύναμης Πολιτών και γραμματέας Δημοτικού συμβουλίου Φώτης Δεληβοριάς.
Μαραθώνας 15-7-2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york