Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παλλήνης: Αύριο όλοι στο δημαρχείο έχει απογευματινή θεατρική παράσταση στις 8:30μμ και είναι ΔΩΡΕΑΝΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 8 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Το 1ο θέμα είναι ... Λήψη απόφασης – ψηφίσματος σχετικά με τη διαδικασία διαθεσιμότητας στους ΟΤΑ.
Σιγά τα αυγά! Τί θα πουν ; οτι συμφωνούν; Σήμερα όμως ο Δήμαρχος δήλωνε άγνοια για το κλείσιμο των Δήμων και την απόφαση της Κ.Ε.ΔΕ.... ΑΓΝΟΙΑ δήλωσε!!!!!!! Ο Σταμάτης παρ’όλα αυτά σας έπιανε έναν έναν στην πόρτα και σας ενημέρωνε...αλλά που εσείς; Έπρεπε να το πει ο Δήμαρχος. Άντε και το είπε. Είχαμε άλλα μετά... αντιδήμαρχοι έδιναν παρ’όλα αυτά, εντολή ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! Μέχρι και συνάδελφος που του έχουν ΠΕΙ ΑΠΛΑ οτι είναι Προϊστάμενος έδινε την ίδια εντολή μετά από εντολή Αντιδημάρχου. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ.!!!!!!!!!!!!!!!! 

Τα ονόματα θα ανακοινωθούν γραπτώς από το Δ.Σ , δε θα περάσει έτσι το σημερινό. Σοβαρευτείτε ρε συνάδελφοι. Δείτε λίγο τί γίνεται... Δεν ενοχλεί κανέναν ο κάθε είδους τσιφλικάς; Αποριμματοφόρα βγήκαν και σήμερα να κάνουν τη δουλειά τους...

Ντροπή σε αυτούς που βγήκαν, ντροπή σε αυτούς που δούλεψαν περιμένοντας να δουν τί θα πει ο Δήμαρχος, ντροπή στους Αντιδημάρχους που παράκουσαν εντολή του Δημάρχου, ντροπή για συναδέλφους που τους βάπτισαν αφεντικά και δίνουν και εντολές. Προσωπικά, δε λυπάμαι κανέναν και σας λυπάμαι όλους. 

Έχει απογευματινή θεατρική παράσταση αύριο πάντως στις 8μιση και είναι δωρεάν!!!!

Θα ήταν καλό να το παρακολουθήσουμε όλοι μαζί και να το συζητήσουμε μετά . 


Ακολουθεί σχόλιο αναγνώστη. 

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Σ ΟΛΟ ΑΥΤΟ????ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΣΙ??????ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΙΓΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΕΡΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ.Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ,ΜΕΣΑ Σ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ.ΑΝΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ......ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ................

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york