Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Καταγγελία Γονέων στο δήμο 3Β: Παράτησαν μαθητές στο σχολείο για να μεταφέρει το σχολικό διαδηλωτές στο Σύνταγμα

pallinipress056 Ενημερωθήκαμε πρόσφατα από γονείς της πόλης ότι την ημέρα της Πανελλαδικής απεργία της 21 Φεβρουαρίου, περίπου 85 παιδιά – μαθητές σε σχολεία του Δήμου μας δεν μεταφέρθηκαν το μεσημέρι με το δημοτικό πούλμαν όπως γίνεται καθημερινά.

Μετά από σχετική έρευνα μας, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι αυτό συνέβη επειδή εκείνη την ημέρα, το πούλμαν αντί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των μαθητών, μετέφερε λίγους εργαζόμενους από το Δήμο και πολλούς «κομματικούς φίλους» στο Σύνταγμα προκειμένου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα.

Σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα των εργαζομένων και στην απεργία, αλλά και στη συμμετοχή τους σε τέτοιες συγκεντρώσεις, αλλά καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια του Δημάρχου να επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί όχημα του Δήμου για τη μεταφορά αυτή, με έξοδα των δημοτών, και με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν 85 οικογένειες συμπολιτών μας.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την κοπή της πίτας των εργαζομένων η οποία έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής σε εργάσιμη ώρα και μέρα με αποτέλεσμα να κλείσει ο Δήμος, αποδεικνύεται ότι για μερίδα της Δημοτικής Αρχής είναι ποιο σημαντικό να διατηρούνται καλές «δημόσιες σχέσεις» με καθαρά ψηφοθηρικά κίνητρα από το να λειτουργεί ο Δήμος με γνώμονα το συμφέρον του Δημότη.

Καλούμε τη δημοτική αρχή επιτέλους, έστω και κατά τον τελευταίο χρόνο της θητείας της, να δώσει προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες της πόλης και όχι της προεκλογικής καμπάνιας του κ. Δημάρχου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york