Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμών και αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων σε όλο τον Δήμο Κρωπίας ( Περίοδος από τέλη Νοεμβρίου έως Δεκέμβριος του 2012)

Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμών και αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων

σε όλο τον Δήμο Κρωπίας ( Περίοδος από τέλη Νοεμβρίου έως Δεκέμβριος του 2012)

Κρατάμε πάντα ψηλά την αξιοπιστία του Δήμου Κρωπίας και των υπηρεσιών καθαριότητας

δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Εμμ. Γρινιεζάκης

Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμών και αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων πραγματοποιήθηκε σε όλον τον Δήμο Κρωπίας από τα τέλη Νοεμβρίου έως τον Δεκέμβριο του 2012 υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Εμμ. Γρινιεζάκη.

Σε δηλώσεις του ο Εμμ. Γρινιεζάκης είπε: Όπως υποστήριξα την ημέρα του δημόσιου απολογισμού, στις αρχές του Νοεμβρίου, είχαμε μια μεγάλη συσσώρευση ογκωδών απορριμμάτων κοντά σε κάδους και σημεία των δρόμων στην περιφέρεια Κορωπίου ( Σκάρπιζα, Βορός, στην Αγία Μαρίνα, κατά μήκος της Λεωφόρου Βάρης –Κορωπίου, Ελικοδρόμιο κα)και μια πρόσκαιρη αδυναμία μεταφοράς και κυρίως τεμαχισμού των ογκωδών αντικειμένων. Το πρόβλημα λύθηκε και άμεσα οργανώσαμε την επιχείρηση αποκομιδής που επεκτάθηκε σε όλο τον Δήμο Κρωπίας. Ήδη «λάμπει» η περιοχή με την συμβολή των συνεργατών μου, εργαζομένων και φυσικά με τη γνώση και εμπειρία των προϊσταμένων των τμημάτων. .Επίσης δράσαμε συνεργατικά στον τομέα αρμοδιοτήτων Kράτους και Περιφέρειας και καθαρίσαμε και δρόμους που δεν είχαμε αρμοδιότητα ( Λ. Κορωπίου-Βάρης). Αξίζει να σημειωθεί ότι εγκαίρως διενεργήσαμε καθαρισμούς σε ρέματα και ιδίως στο ρέμα Ξερέα με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα -ακόμα και στις περιπτώσεις που ανακαλύψαμε παράνομο κλείσιμο ρεμάτων στην Λεωφ. Κορωπίου-Βάρης-, όπως απεδείχθη μετά την τελευταία νεροποντή στις 29-30 Δεκεμβρίου 2012. Προχωρήσαμε φυσικά σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον των παρανομούντων και έπεται συνέχεια σε όποιον θέτει τους συμπολίτες του και τους διερχόμενους οδηγούς σε κίνδυνο. Παραμένουν φυσικά κάποια πλημμυρικά φαινόμενα στη οδό Ηφαίστου σε βιομηχανική περιοχή ενώ παροδικά προβλήματα παρουσιάζονται στην Λουμπάρδα στο ύψος του ανενεργού αποκατεστημένου λατομείου ιδιοκτησίας του Δημοσίου από φερτά υλικά που κατεβαίνουν στη Λεωφόρο Αθηνών –Σουνίου. Δημοτικό μηχάνημα μάλιστα επενέβη και προσφάτως τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου ( 01:15 και μετά) και αποκατέστησε τα όποια προβλήματα. Όμως το ζήτημα αυτό πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί από την Περιφέρεια Αττικής. Τέλος, θέλω να επισημάνω ότι κρατάμε πάντα ψηλά την αξιοπιστία του Δήμου Κρωπίας και των υπηρεσιών καθαριότητας σε αυτή την δύσκολη περίοδο και οι εργαζόμενοι με αυτοθυσία διαφυλάττουν τη δημόσια υγεία των πολιτών. Εμείς συνεχίζουμε να ενισχύουμε με νέα οχήματα και νέους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης τον Τομέα Καθαριότητας και ήδη έχουν διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας. Χαρακτηριστικό της σημασίας που αποδίδει η σημερινή δημοτική αρχή στον τομέα αυτό είναι, η καθημερινή σχεδόν παρουσία του Δήμαρχου Κρωπίας του Δημήτρη Κιούση στο αμαξοστάσιο του Τομέα Καθαριότητας, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε δήμαρχος, και οι οδηγίες που καθημερινά δίνει καθώς και ο άμεσος έλεγχος που κάνει. Σε αυτήν την προσπάθεια μετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι και οι αιρετοί, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με αυτοπρόσωπες παρουσίες όπου χρειαστεί. Θέλω τέλος επίσης να ενημερώσω ότι έχουμε ήδη προμηθευτεί κάδους κομποστοποίησης οργανικών υπολειμμάτων οικιών και θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε επιλεγμένες περιοχές του Δήμου Κρωπίας. Όμως για τα θέματα ανακύκλωσης αναμένεται νεότερη ενημέρωση.

070 065 066 067 068 069

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york