Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - 1o ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

t070
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 Μαΐου 2012 – ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 9:00 π. μ.
2Ο Δημοτικό Σχολείο ΓΕΡΑΚΑ, ΓΑΡΓΗΤΟΥ 82
ΓΕΡΑΚΑΣ 15-05-2012 ΑΡΙΘΜ/ΠΡΩΤ.10
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο κ. Kάππος Ιωάννης.
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ: TΗΝ Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και από 9:30 έως 14:00 περίπου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πέντε γύρους. Ο πρώτος γύρος θα αρχίζει στις 9:30 και για το λόγο αυτό οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων και να έχουν δηλώσει συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 09:00.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παλλήνης.
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: 2ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι μαθητές θα χωριστούν σε ομίλους ανά τάξη και θα αγωνιστούν με Ελβετικό Σύστημα πέντε (5) γύρων. Όμιλος θα σχηματίζεται από 7 μαθητές και άνω, στους έξι μαθητές θα γίνεται πουλ 5 γύρων. Οι αγώνες θα γίνουν ανά τάξη στις εξής κατηγορίες: Μαθητές - Μαθήτριες Α', Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξης Δημοτικού, μαθητές – μαθήτριες Γυμνασίου, μαθητές – μαθήτριες Λυκείου. Σε περίπτωση που οι συμμετοχή μαθητών-μαθητριών Γυμνασίων-Λυκείων είναι μικρή τότε θα παίξουν όλοι σε έναν όμιλο.
ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: Η διάρκεια του γύρου θα είναι 30΄ λεπτά για ολόκληρη την παρτίδα. Σε περίπτωση που κάποιες παρτίδες δεν θα έχουν τελειώσει μετά από 20' από την έναρξη του συγκεκριμένου γύρου, θα χρησιμοποιείται χρονόμετρο με χρόνο σκέψης 5' για κάθε παίκτη.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΡΣΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια κατά σειρά:
1. Αποτελέσματα του τουρνουά των ισόβαθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους),
2. Κριτήριο Μπούχολτς (βαθμοί αντιπάλων),
3. Αριθμός νικών.
9. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Θα ισχύσουν οι Κανονισμοί της Ε.Σ.Ο.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Επικεφαλής Διαιτητής ορίζεται η Διεθνής Διαιτητής κ. Μαριέττα Μουρούτη,.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ: Θα βραβευτούν με κύπελλο ο πρώτος νικητής και με μετάλλια ο δεύτερος και τρίτος. Σε περίπτωση ισοβαθμίας για τις θέσεις αυτές θα ισχύσουν τα κριτήρια άρσης της ισοβαθμίας, για την σειρά των νικητών, θα βραβευτούν όμως όλοι οι ισόβαθμοι με μετάλλια. Επίσης θα υπάρχει ομαδική βαθμολογία των σχολείων λαμβάνοντας υπόψιν τους 6 καλύτερους σε βαθμολογία του κάθε σχολείου ανεξαρτήτου τάξης. Τα τρία σχολεία με την μεγαλύτερη βαθμολογία θα βραβευθούν με κύπελλα. Επιπλέον όλοι οι συμμετέχοντες θα βραβευθούν με τιμητικά διπλώματα για την συμμετοχή τους. Η τελετή απονομών θα γίνει μετά το τέλος των αγώνων.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δηλώσεις συμμετοχής έως Πέμπτη 24-05-2012 στην Οργανωτική Επιτροπή
ΔΙΑΦΟΡΑ: Επισημαίνονται τα εξής: Με την άφιξη των μαθητών και συνοδών στο χώρο των αγώνων θα κατευθυνθούν στη Γραμματεία όπου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή. Στη συνέχεια θα γίνουν οι κληρώσεις και οι μαθητές θα οδηγηθούν στις αίθουσες διεξαγωγής των αγώνων. Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους Κανονισμούς της FIDE και της Ε.Σ.Ο., καθώς και για κάθε έκτακτο περιστατικό, αρμόδιος να αποφασίσει είναι ο Διευθυντής των αγώνων.
Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος των αγώνων ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες (π.χ. σύμπτυξη ομίλων – τάξεων κ.λ.π.)
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Μεταξάς Μιχαήλ, Νικόλαος Σίμος, Λάιος Γεώργιος, Ρομπάκης Οδυσσέας, Κοτρώνης Δημήτρης, Ριτζάκης Μανούσος.
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος 6970 693 644
Μεταξάς Μιχαήλ 6973 602 435
Ρομπάκης Οδυσσέας 6973 423 610
Κοτρώνης Δημήτρης 6936 077 845
Νικόλαος Σίμος 6944 298 686
Λάιος Γιώργος 6988 601 701
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΤΟ ΔΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york