Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ απευθύνεται προς τον υπουργό Εσωτερικών κ. Χάρη Καστανίδη

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης Διονύσου «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ», ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μπιτάκος έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Χάρη Καστανίδη σχετικά με την Έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που αναφέρεται στον πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας Κρυονερίου και νυν Δήμαρχο Διονύσου.

Η επιστολή κοινοποιείται ταυτόχρονα προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Πάρι Κουκουλόπουλο και προς τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ηλία Λιακόπουλο.

Η Έκθεση Ελέγχου 136/Α/2010 της Επιθεωρητού – Ελεγκτή του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, αναφέρεται σε ενέργειες του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Κρυονερίου και νυν Δημάρχου Διονύσου σχετικά με τη μεταφορά πλεονάζοντος προσωπικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης στην Κοινότητα Κρυονερίου.

Και καταλήγει:

«1. Να διαβιβαστεί, στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, η παρούσα έκθεση ελέγχου, προκειμένου να διερευνηθούν στο πλαίσιο των διατάξεων του άρθρου 142 επόμ. του Ν. 3463/2006 (Κ.Δ & Κ), οι πειθαρχικές ευθύνες του Προέδρου και των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου.

2. Να διαβιβαστεί, στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, η παρούσα έκθεση ελέγχου, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν τέλεση ποινικών αδικημάτων σύμφωνα με τις διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα της παρούσας.»

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Η δημοτική παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ», που δραστηριοποιείται στον Καλλικρατικό Δήμο Διονύσου, με την επιστολή της αυτή θέλει να θέσει υπ΄ όψη σας ορισμένα θέματα, που αφορούν το νυν Δήμαρχο Διονύσου κ. Καλαφατέλη Ιωάννη.

Στις 4 Μαρτίου 2010 (αρ. πρωτ. Σ.Ε.Ε.Δ.Δ/Φ.1Δ/2252 και αρ. Έκθεσης 136/Α/2010), διαβιβάστηκε σε εσάς Έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που αφορούσε τον τότε Πρόεδρο της Κοινότητας Κρυονερίου και νυν Δήμαρχο Διονύσου κ. Καλαφατέλη Ιωάννη.

Ταυτόχρονα, η Έκθεση διαβιβάστηκε στον τότε Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής κ. Λιακόπουλο, όπως επίσης και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Γνωρίζοντας την εγνωσμένη ευαισθησία σας σε θέματα χρηστής διοίκησης και διαφάνειας, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε, σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι δικές σας ενέργειες και ποιο είναι το αποτέλεσμα τους;

31.08.2010 Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york