Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ-ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ!

qa Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία των Αχαρνών και συγκεκριμένα η δολοφονία του 27χρονου άντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικά πρόσωπα του άτυχου νεαρού, ο δράστης «μπούκαρε» κυριολεκτικά στο σπίτι της πρώην συζύγου του με την οποία ήταν σε διάσταση εδώ και… 1,5 χρόνο και όχι 1 μήνα, όπως, ο ίδιος είχε δηλώσει στην αρχή. Η έκρηξη ζήλιας τον οδήγησε να σκοτώσει έναν άτυχο νέο που απλά βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι. Οι ίδιες πηγές λένε μάλιστα πως η πρώην σύζυγος με τον 27χρονο διατηρούσαν απλά φιλικές σχέσεις διαψεύδοντας τα λεγόμενα του δράστη πως έπιασε στα «πράσα» το ζευγάρι και γι’ αυτό μαχαίρωσε θανάσιμα το θύμα.

Άλλο ένα στοιχείο που βγήκε στην επιφάνεια είναι πως το θύμα ήταν ελληνικής καταγωγής. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης δεν είχε κανένα απολύτως κίνητρο να προβεί σ’ αυτή την πράξη, επομένως ο καθένας μας θα τον χαρακτήριζε ως έναν κοινό δολοφόνο με έντονες ψυχολογικές διαταραχές που χρίζουν, αν μη τι άλλο, εντατικής παρακολούθησης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δυστυχώς έφυγε με αυτό τον άσχημο τρόπο ένας νέος άνθρωπος, από εκεί και πέρα τον λόγο έχει εξολοκλήρου η Δικαιοσύνη..

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york