Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Oμιλία Σταμάτη Γκίνη στο εκλογικό κέντρο στα Καλύβια

| | | |

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
Ο Υποψήφιος  Δήμαρχος Σαρωνικού Σταμάτης Γκίνης, μίλησε στο εκλογικό κέντρο των Καλυβίων σε πολίτες της περιοχής και παρουσίασε τους Υποψήφιους Συμβούλους του συνδυασμού «ΣΑΡΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», της ενότητας Καλυβιών. Τον Υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε ο κυρία Δήμητρα Ράπτη, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο κύριος Βλάχος Γεώργιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δίνοντας ένα θερμό και αγωνιστικό μήνυμα στον κόσμο που παρακολουθούσε την ομιλία. Αναφέρθηκε στη συζήτηση που προσκάλεσε ο ίδιος τους υπόλοιπους Υποψήφιους Δημάρχους και ζήτησε την ψήφο των πολιτών στις 7 Νοέμβρη, για να υλοποιήσει το πρόγραμμα που αξίζει στο Νέο Δήμο Σαρωνικού λέγοντας «Σήμερα είμαστε εδώ γιατί μας ενώνει η πίστη, το όραμα, η απόφαση για έναν νέο, μεγάλο και ανθρώπινο Δήμο Σαρωνικού τα επόμενα χρόνια»

Σε άλλο σημείο στην ομιλία του είπε «ετοιμάσαμε ένα σύγχρονο, ρεαλιστικό, ακριβές πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα δουλειάς για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ένα πρόγραμμα που αποτελεί δέσμευση όλων μας στη Σαρωνική Συμμαχία. Είναι αυτό για το οποίο ζητάμε την ψήφο σας. Είναι το πρόγραμμα για το οποίο σας καλούμε να μας κρίνετε σε τέσσερα χρόνια, όταν ως απερχόμενη δημοτική αρχή, θα έρθουμε πάλι μπροστά σας να λογοδοτήσουμε». Παρουσίασε ονομαστικά κομμάτια του προγράμματος του συνδυασμού που αφορούν τα Καλύβια και τέλος είπε «Είμαστε μια ομάδα δουλειάς από ανθρώπους που δε μένουν στα λόγια.
Από ανθρώπους  που παλεύουν.
Από ανθρώπους  που δουλεύουν.
Από ανθρώπους που, τελικά, νικάνε.
Έτσι  θέλουμε να μας  κρίνουν οι πολίτες.
Στο τέλος  της τετραετίας θέλω να κριθούμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ, ακριβώς από αυτό: από τη δουλειά μας 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν:
Βλάχος  Γεώργιος, πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ράπτη Δήμητρα, Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ράπτης  Ευάγγελος, Νομαρχιακός Σύμβουλος
Κορωναίος Μιχάλης, Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας στα Καλύβια
Μπασματζίδου  Ρεβέκκα, Πρόεδρος ΔΑΚΕ Εφοριακών Ελλάδος, Γραμματέας ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής και Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Βασίλη Κικίλια.
Κοσμίδου  Ευρώπη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Βασίλη Κικίλια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york