Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Γέρακας: Μάθημα πολιτικού πολιτισμού από Μερτύρη – Μακρή, ανήμερα της εθνικής επετείου!

Μια τυχαία συνάντηση σε ένα καφέ της κεντρικής πλατείας του Γέρακα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στην πόλη, έδωσε την ευκαιρία σε δύο σημαίνοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας, να αποδείξουν ότι ανεξαρτήτως των όποιων πολιτικών – αυτοδιοικητικών διαφορών τους, μπορούν να διατηρούν άριστες προσωπικές σχέσεις!

Ο λόγος για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Παλλήνης, Παναγιώτη Μερτύρη και την πρώην βουλευτή και επίσης υποψήφια δήμαρχο, Ραχήλ Μακρή, οι οποίοι αποφάσισαν να απολαύσουν την όμορφη ημέρα, όπως και εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες τους στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, πίνοντας έναν καφέ με καλούς φίλους τους.

Η κα Μακρή έφτασε, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, στο ίδιο καφέ όπου βρισκόταν ο κ. Μερτύρης με τη δική του παρέα και αμέσως έσπευσε να του ευχηθεί και να ανταλλάξουν και ασπασμό.

Η συνάντηση των δύο υποψηφίων ήταν ιδιαίτερα θερμή ενώ η κα Μακρή αντάλλαξε ευχές για την ημέρα και με τους δημοτικούς συμβούλους Νεκτάριο Καλαντζή και Γιάννη Χαλκίδη (μετά της συζύγου του) οι οποίοι κάθονταν στην παρέα του κ. Μερτύρη.

Ο Παναγιώτης Μερτύρης έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν τον πολιτικό πολιτισμό που τον διακρίνει και μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ως ένας από τους πλέον ειλικρινείς αυτοδιοικητικούς της ανατολικής Αττικής συνδυάζοντας παράλληλα την ουσία του λόγου του με τη σθεναρή άσκηση αντιπολίτευσης προς όφελος των πολιτών της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης.

Από την άλλη πλευρά η Ραχήλ Μακρή, έχει αποδείξει ότι ο ευθύς λόγος που χρησιμοποιεί στην πολιτική – αυτοδιοικητική αντιπαράθεσή της με τους υπολοίπους «αντιπάλους» της σε τίποτε δεν μειώνει την ευγένεια του χαρακτήρα της.

Τώρα αν κάποιοι έσπευσαν να δουν κάτι άλλο, πιο... πολιτικό, πίσω από τον αλληλοασπασμό των δύο προσωπικοτήτων, αυτό μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο τον νυν δήμαρχο Θανάση Ζούτσο.


notioanatolika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york