Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες στις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής [ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ]

|

pallinipress

Συνελήφθη, στις 2-2-2015 το πρωί στην περιοχή της Μάνδρας, από αστυνομικούς του... Τ.Α. Γλυκών Νερών, 37χρονος ημεδαπός, μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες στις περιοχές των Γλυκών Νερών και της Παιανίας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με τρεις (3) συνεργούς του, το τελευταίο τρίμηνο είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.
Ειδικότερα, εντόπιζαν οικίες των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν και αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Σε μία περίπτωση εισήλθαν σε οικία στην περιοχή των Γλυκών Νερών ακινητοποίησαν την ημεδαπή ιδιοκτήτρια και με την απειλή σωματικής βίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει δεκαοκτώ (18) διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες στις περιοχές των Γλυκών Νερών και της Παιανίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/37_5.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york