Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γεωργία Μαρτίνου: Θέλουμε μία Ελλάδα αυτάρκη με ευτυχισμένους πολίτες! (Υποψήφια με την ΝΔ στη Περιφέρεια Αττικής)

|



«Η ψήφος σου είναι καθοριστική. Μην τη σπαταλήσεις». Με το μήνυμα αυτό, η Γεωργία Μαρτίνου, υποψήφια βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής με τη Ν.Δ., υπογραμμίζει την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου για την επόμενη μέρα της χώρας.

Η «ακτιβίστρια» της οικογένειας, όπως την αποκαλούν για την αγάπη της για την οικολογία -κόρη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου-, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2012 και είναι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις στο χώρο της πολιτικής: Παραμένει χαμηλών τόνων, αποφεύγει κάθε επικοινωνιακό «τρικ», δεν κυνηγά τη δημοσιότητα και τα τηλεοπτικά πάνελ -το αντίθετο μάλιστα- και παραμένει προσηλωμένη στις ανάγκες της περιφέρειάς της.
 
Οπως λένε πολίτες της Αττικής, από το 2012, που πέρασε την πύλη της Βουλής, δεν υπήρξε ούτε μία ημέρα που να «ξέχασε» τις γειτονιές της Αττικής και να μη μοιράστηκε τις αγωνίες και τα προβλήματα των πολιτών.
 
«Το 2012 η Ελλάδα χρεοκοπούσε. Η αυξανόμενη ανεργία, η συνεχιζόμενη μείωση του ΑΕΠ, οι αδύναμες τράπεζες, το αυξανόμενο έλλειμμα αποτελούσαν την καθημερινότητά μας εν μέσω απειλών και φόβων για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Η χώρα ήταν απομονωμένη, η απαισιοδοξία των πολιτών διάχυτη και το μέλλον αβέβαιο», επισημαίνει η Γ. Μαρτίνου στο προεκλογικό μήνυμά της.
 
Και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση Σαμαρά κατάφερε να σταθεροποιήσει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Αυτή ήταν η αρχή, η απαραίτητη προϋπόθεση για να βγούμε από το τέλμα. Η πίεση ήταν τεράστια, αλλά καταφέραμε η δημόσια διοίκηση, η ανταγωνιστικότητα, οι εξαγωγές, ο τουρισμός, οι επενδύσεις και οι εξωτερικές σχέσεις να παρουσιάσουν σημαντικές βελτιώσεις μέσα σε μόλις δυόμισι χρόνια».

«Καλύτερη ζωή»

Η υποψήφια βουλευτής πιστεύει ότι αυτές οι κατακτήσεις δεν είναι ορατές στην καθημερινή ζωή των περισσότερων Ελλήνων διότι απαιτείται χρόνος, ωστόσο τονίζει ότι γίνονται σταδιακά ορατές οι πρώτες μειώσεις φόρων (πετρέλαιο, εστίαση), οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι εκατό δόσεις για οφειλές, η ενίσχυση των νέων αγροτών, το κοινωνικό μέρισμα που μοιράστηκε σε αυτούς που πιέζονται περισσότερο.

«Οι δυσκολίες παραμένουν μεγάλες, όμως για πρώτη φορά ύστερα από έξι χρόνια μπορούμε με βεβαιότητα να γνωρίζουμε πως η ζωή όλων θα καλυτερεύσει μέσα σε ένα πλαίσιο αξιοπρέπειας, νομιμότητας και δημοκρατίας», σημειώνει στο μήνυμά της, συμπληρώνοντας: «Θέλουμε να τελειώσει μια για πάντα η ταλαιπωρία των συνανθρώπων μας και να ολοκληρώσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε. Οπως: Μείωση της φορολογίας παντού, σημαντική μείωση της ανεργίας, μηδενικό έλλειμμα, δηλαδή όχι νέο χρέος, αύξηση επενδύσεων, περιορισμό της γραφειοκρατίας, ανάπτυξη αγροτικών υποδομών και εξασφάλιση επιδοτήσεων, ενεργειακή αυτάρκεια, διαφάνεια, αξιολόγηση, αξιοκρατία παντού, ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων, διεθνή πολιτική με βάση τη γεωστρατηγική σημασία της χώρας, αξιοπρέπεια για όλους».
 
«Η Ελλάδα δεν έδωσε μόνο το όνομα στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη. Παρ’ όλες τις καθυστερήσεις και τις δυσκολίες, παραμένει ένα προηγμένο, σύγχρονο κράτος, που στηρίζεται στη Δημοκρατία που η ίδια θεμελίωσε. Με αυτόν το γνώμονα προχωράμε μπροστά και σταθερά, αφήνοντας πίσω Μνημόνια και χρέη», τονίζει στο μήνυμά της.
 
«Μια Ελλάδα αυτάρκης»
 
«Χρειάστηκε να δουλέψουμε με όρους και συνεργασίες που δεν επιλέξαμε, να πάρουμε μέτρα που ταλαιπώρησαν γιατί οι καταστάσεις το απαιτούσαν. Οι συνθήκες ήταν τόσο πιεστικές που μέσα σε δυόμισι χρόνια υλοποιήθηκε έργο δεκαετίας. Η δουλειά υποδομής έγινε. Ο στόχος ήταν και παραμένει ένας: Θέλουμε μια Ελλάδα αυτάρκη, με ευτυχισμένους πολίτες! Προχωράμε με πίστη, θέληση και αισιοδοξία», αναφέρει.

«Δεν περιμένω να ζήσω από την πολιτική. Δεν θέλω να αποδράσω ούτε να αδιαφορήσω. Θέλω να εργαστώ και να παλέψω γιατί νοιάζομαι. Γιατί η ευτυχία του συνόλου καθορίζει την ευτυχία του καθενός ξεχωριστά», είχε τονίσει η Γ. Μαρτίνου τον Μάιο του 2012, όταν «κατέβαινε» για πρώτη φορά στις εκλογές, που εξελέγη δεύτερη με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Περιφέρεια Αττικής.

 
WHO IS WHO
 
Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά το 2010, όταν εξελέγη πρώτη σε ψήφους στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και διετέλεσε αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, εισήχθη ένατη στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σπούδασε Μαθηματικά (BSc) στο Imperial College του Λονδίνου. Εκανε μεταπτυχιακές σπουδές (ΜSc) σε Information Technology (Πληροφορική) στο University College London (UCL). Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στους χώρους της πληροφορικής και της ναυτιλίας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york