Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Κορωπί: Με δεμένα τα πόδια πληγωμένο από το καλώδιο και το σύρμα στο λαιμό του

|

KoropiKitsi

Τη Μαριάννα Ρίζου κάλεσε χθες το μεσημέρι ένας φιλόζωος κάτοικος του Κορωπίου που στην διασταύρωση των οδών Κώνστα και Μεσολογγίου στην περιοχή Κίτσι εντόπισε την σκυλίτσα που βλέπετε.

KoropiKitsi (0)

Σαδιστής ο δράστης...

Το ζώο ήταν με δεμένα και τα τέσσερα πόδια, ενώ από το λαιμό του έτρεχε πύον αφού κάποιος είχε περάσει στο σβέρκο του μια θηλιά από καλώδιο και ένα σύρμα με αποτέλεσμα να σαπίζει ζωντανό.

Ο άνθρωπος αμέσως έκοψε τα καλώδια και απελευθέρωσε τα πόδια του ζώου και κάλεσε στο τηλέφωνο τους φιλόζωους για να τον βοηθήσουν ενώ άρχισε να ρωτάει αν κάποιος αναγνωρίζει την σκυλίτσα.

KoropiKitsi (3)

Το ζώο είχε θηλιές στο λαιμό και ήταν με δεμένα τα πόδια. Το μπλε χρώμα δείχνει τα σημάδια στο κορμί του.

Ένας γείτονας αρχικά του υπέδειξε σε ποιον ανήκει το ζώο λέγοντας ότι ήταν δεμένο κάτω από ένα τρέιλερ. Και πράγματι κάτω από τρέιλερ υπήρχαν κόπρανα σκύλου, απόδειξη ότι κάποιο ζώο ήταν εκεί δεμένο για καιρό.

Όμως όταν επί τόπου κατέφθασε περιπολικό από το Α.Τ. Κορωπίου ο ίδιος άνθρωπος είπε ότι το σκυλί είχε εξαφανιστεί για 15 μέρες.

Το ζώο μεταφέρθηκε από εθελόντριες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) που κατέφθασαν επί τόπου σε κτηνίατρο για τα περαιτέρω ενώ από το Α.Τ. Κορωπίου σήμερα όπως εξήγησε η κα Ρίζου στο www.zoosos.gr δεν έδειξαν καμιά προθυμία να πάνε επί τόπου και να ρωτήσουν εκείνον που υποδείχθηκε ως ιδιοκτήτης του σκυλιού αν πράγματι του ανήκει.

Η σκυλίτσα πλέον βρίσκεται σε καλά χέρια όμως και αυτός ο δράστης θα μείνει ατιμώρητος αφού κανείς από εκείνους που γνωρίζουν δεν θέλει να καταθέσει στην Αστυνομία.

Πηγή: Κορωπί: Με δεμένα τα πόδια πληγωμένο από το καλώδιο και το σύρμα στο λαιμό του | www.zoosos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york