Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου!!!

|


«Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την καθοριστική μάχη για την πατρίδα μας» αναφέρει σε δήλωσή του

Νέα μεταγραφή-έκπληξη πραγματοποίησε η ΝΔ βάζοντας στα ψηφοδέλτιά της μετά την κυρία Άντζελα Γκερέκου και τον προερχόμενο από την κεντροαριστερά Βασίλη Οικονόμου.


Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι οι επερχόμενες εκλογές είναι οι κρισιμότερες για την χώρα και δηλώνει πως «συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την καθοριστική μάχη για την Πατρίδα μας… δηλώνω Παρών στον αγώνα για την παραμονή στην Ευρώπη  και την Εθνική Συνεννόηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Οικονόμου δεν θα είναι υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής όπου εκλεγόταν τα τελευταία χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ αλλά θα περιληφθεί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σε εκλόγιμη θέση.

Διαβάστε την δήλωση του Βασίλη Οικονόμου: 

«Δηλώνω Παρών στον αγώνα για την παραμονή στην Ευρώπη και την Εθνική Συνεννόηση 

Στη χώρα μας διεξάγονται οι πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης. Τα διακυβεύματα είναι πολλά για την πορεία που θα ακολουθήσει η ελληνική κοινωνία και η χώρα τις επόμενες δεκαετίες. Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι πραγματικός ο κίνδυνος να απομονωθούμε, να βρεθούμε εκτός της ευρωζώνης και να υποστούμε τεράστια κοινωνική και εθνική ζημιά με βαριές απώλειες για όλο το λαό και ιδιαίτερα για τους πιο αδύναμους. 
Με αυτά ως δεδομένα ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού. Οι δυνάμεις του Μεταρρυθμιστικού Κέντρου είμαστε αποφασισμένες να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Αυτό γίνεται σίγουρα μόνο εάν είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Γι αυτό θα δώσουμε σε αυτές τις εκλογές όλες μας τις δυνάμεις 
Απευθύνω κάλεσμα εθνικής ευθύνης και συνεννόησης σε όλους τους πολίτες με τους οποίους έχουμε βρεθεί σε  κοινούς αγώνες στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Δυστυχώς για την Κεντροαριστερά σε αυτές τις εκλογές κυριαρχεί η διάσπαση και ο διχασμός. Για την Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια, είναι η κρίσιμη ώρα. Ας δώσουμε το παρών όλοι μαζί όχι στους εσωτερικούς εμφυλίους αλλά στη μάχη για μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, διορθώνοντας λάθη και αδικίες της εποχής των μνημονίων, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την έξοδο από την κρίση. Για να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο κοινής λογικής των φιλοευρωπαϊκών δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στη χαοτική αβεβαιότητα μιας θολής πρότασης που διακινδυνεύει τα πάντα για το λαό μας. Συμπορεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την καθοριστική μάχη για την Πατρίδα μας».   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york