Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Παρέμβαση Παλλήνης: Υπόλογος ο κ. Ζούτσος εάν χαθεί το έργο της αποχέτευσης στην πόλη [BINTEO]

Magical Snap - 2015.01.20 00.06 - 001

Τις προσωπικές ευθύνες του δημάρχου Παλλήνης για την τροπή που έλαβε το φλέγον ζήτημα της αποχέτευσης ανέδειξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παρέμβασης για έναν άλλο Δήμο, Απόστολος Βολιώτης και Μίλια Κόπτη. 
Κατά την έκτακτη συνεδρίαση – φιέστα του Δημοτικού Συμβουλίου που συγκάλεσε η δημοτική αρχή, στις 15/01/2015, κατηγόρησαν τον κ. Αθ. Ζούτσο ότι επιδόθηκε σε μια ανοίκεια προσπάθεια για να αποσείσει τις ευθύνες του, αλλά και να βγάλει λάδι τη διαχρονική ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 
Ταυτόχρονα, τον κατηγόρησαν ότι επιχείρησε να φορτώσει σε όλους τους άλλους την αποκλειστική ευθύνη τυχόν απώλειας του έργου, να προκαταλάβει τις αποφάσεις, καθώς και να δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση στη μία και μοναδική, όπως διατυμπανίζει, λύση. 
Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Παρέμβασης για έναν άλλο Δήμο», Απόστολος Βολιώτης, κατηγορώντας το δήμαρχο για ρεσιτάλ υποκρισίας. Στις εθνικές εκλογές το 2012 καυχιόταν αυτάρεσκα για τη λύτρωση που έρχεται μέσω της Ψυτάλλειας, υποδεχόμενος μετά βαΐων και κλάδων τους υπουργούς της συγκυβέρνησης. 
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014 για να υφαρπάξει τη ψήφο των Πολιτών μιλούσε για τη μία και μόνο υπογραφή που έλειπε(!) και στηλίτευε τις ανησυχίες που διατυπώνονταν από την παράταξή μας. Και τώρα παραμονή των εκλογών διαπιστώνει ότι αποχέτευση γιοκ. 
Πρόκειται για αναμενόμενη κατάληξη αφού η λύση μεθοδεύτηκε με ψηφοθηρικές πρακτικές και διαδικασίες.
Ο κ. Αθ. Ζούτσος είναι πολιτικά και ηθικά υπόλογος. Όπως πάντα λειτούργησε μόνος του, χωρίς να κάνει συμμέτοχο το Δημοτικό Συμβούλιο, παρά μόνο όταν ήταν εκ του νόμου υποχρεωμένος να έχει την έγκρισή του. Ούτε επιστράτευσε το λαϊκό παράγοντα ως μέσο πίεσης για να υπάρξει ταχύτατη λύση. Αντίθετα καθησύχαζε την κοινωνία και ενεργούσε με παράδοξο τρόπο εν κρυπτώ και παραβύστω, όπως έπραξε και σε άλλα κρίσιμα ζητήματα.

Η παράταξη μας, αφού κατήγγειλε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις, αρνήθηκε να γίνει νεροκουβαλητής στην παράλογη και αναποτελεσματική αυτή πολιτική που στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.

Απέρριψε όλη αυτή τη θεατρική παράσταση στην οποία κλήθηκαν να παραστούν εκόντες- άκοντες υποψήφιοι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής και οι οποίοι κλήθηκαν να δηλώσουν πίστη και υποστήριξη στους σχεδιασμούς του κ.Ζούτσου.

Για τους παραπάνω λόγους δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία ψηφίσματος που ακολούθησε στο Δημοτικό Συμβούλιο και που επιτηδευμένα παρουσιάστηκε ως ομόφωνο από την διοίκηση του δήμου στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Η θέση της παράταξης μας, όπως διατυπώθηκε από τον επικεφαλής της Απόστολο Βολιώτη, ήταν και είναι να διεκδικήσουμε οριστική και τελεσίδικη απόφαση ως προς τον τελικό αποδέκτη των λυμάτων και ταυτόχρονα να επιταχύνουμε τις αναγκαίες μελέτες, ώστε να είμαστε έτοιμοι για όποια λύση είναι εφικτή χρονικά, οικονομικά και τεχνικά (Ψυτάλλεια, ΚΕΛ Ραφήνας, τοπικός βιολογικός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york