Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Πέφτει η θερμοκρασία και πλησιάζει η… «λευκή» Πρωτοχρονιά - Θα πέσουν χιόνια και σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

Resizer.ashx

Χειροτερεύει ο καιρός τις επόμενες ήμερες με ισχυρές βροχές αλλά και χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή το θερμόμετρο θα δείξει σε πολλές πόλεις του βόρειας και βορειοδυτικής Ελλάδας κάτω από το μηδέν (πχ. Ιωάννινα -2 βαθμούς , Γρεβενά -4 βαθμούς).
Αυτό είναι το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που μας χτυπά γιατί παραμονή Πρωτοχρονιάς έρχεται από τα βόρεια το δεύτερο κύμα που θα φέρει χιόνια ακόμη και μέσα στις πόλεις ενώ δεν αποκλείεται να δούμε άσπρη ήμερα και στην Αττική.
Τι καιρό θα κάνει την Πρωτοχρονιά
Πρωτοχρονιά θα κάνουμε με λευκό σκηνικό σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Από την Τρίτη θα επιδεινωθεί και πάλι ο καιρός με χιόνια όχι μόνο σε ορεινές περιοχές αλλά και πόλεις της κεντρικής ηπειρωτικής Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Η πρόγνωση δείχνει ότι θα ντυθούν στα λευκά η Θράκη, η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η υπόλοιπη κεντρική Ελλάδα και Εύβοια, όπως και ορεινές κυρίως περιοχές της Πελοποννήσου.
Στις μεγάλες πόλεις θα δούμε να χιονίζει, θα κάνει αρκετό κρύο καθώς ο υδράργυρος θα πέσει κατακόρυφα σε όλη τη χώρα με τις μέγιστες τιμές όχι πάνω από τους 0 με 10 βαθμούς Κελσίου. Ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις επόμενες μέρες θα δούμε αν θα το στρώσει τελικά και σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york