Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Β. Οικονόμου: Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση καλύπτονται τα κενά στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

| |

Ο Βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλης Οικονόμου, εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καλυφθούν άμεσα τα κενά του Δήμου Αχαρνών σε δασκάλουςπου υπήρχαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Μετά τη συντονισμένη πίεση που άσκησαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών και την παρέμβαση του Βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βασίλη Οικονόμου, ο Υπουργός Παιδείας έστω και με μεγάλη καθυστέρηση έπραξε το αυτονόητο τοποθετώντας άμεσα 5 νηπιαγωγούς, 5 δασκάλους και 6 καθηγητές λοιπών ειδικοτήτων. Αναμένεται επίσης όπως δεσμεύτηκε το Υπουργείο Παιδείας άμεσα η πλήρης κάλυψη και των υπολοίπων κενών μέσω εσωτερικών μετακινήσεων. Η θετική αυτή εξέλιξη αποδεικνύει ότι μπορούν να υπάρξουν λύσεις όταν τα αιτήματα είναι δίκαια, υπάρχει δημιουργική συνεργασία και διάθεση επίλυσης των προβλημάτων. Οι λύσεις θα βρεθούν εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που είναι παρόντες στα προβλήματα και έχουν διάθεση να παρέμβουν. Δυστυχώς εξακολουθούμε σε αυτή τη χώρα να αγωνιζόμαστε για τα αυτονόητα.

Ο Βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Αριστεράς δηλώνει ότι θα συνεχίσει να είναι παρόν και στη διάθεση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Αττικής και κάθε άλλου φορέα, για την ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματος και θα συνεχίσει να ελέγχει στο Κοινοβούλιο την κυβέρνηση ώστε να γίνουν επιτέλους πράξη τα αυτονόητα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να βρίσκονται όλοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στη θέση τους από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york