Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Άνοιξης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Φωτογραφίες)

Μέσα σε ευχάριστα οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Άνοιξης έκοψε στις 26 Ιανουαρίου 2014 στο καφέ “FLOU” , την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η μεγάλη προσέλευση γονέων, καθηγητών και φίλων του Γυμνασίου Άνοιξης σε συνδυασμό με την παρουσία της Διευθύντριας του σχολείου κας Ε. Κρεμμύδα είναι ενδεικτική της δυναμικής που έχει αναπτύξει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και της άψογης συνεργασίας γονέων και εκπαιδευτικών, επ’ ωφελεία των παιδιών και του σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γ. Καλαφατέλης, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κα. Θ. Σαραντάκη, Άνοιξης κ. Ν. Παπάς και Οικονομικών κ. Ν. Πέππας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα Δ. Αφεντούλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές κ. Δ. Ζαμάνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Β. Κοκμωτός Κ. Κουριδάκης και Θ. Κυριακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Α.Ο Άνοιξης κ. Δ. Γιαρένης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άνοιξης κ. Μ. Τσιλιγκίρης, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής κ.κ. Λ. Μήλα και Α. Κατσιακίδης καθώς και το ΔΣ του συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης με επικεφαλή την Πρόεδρο του συλλόγου κα Κ. Αυγέρη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γ. Χριστόπουλο και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Μ. Στάθη και Γ. Παπαδάκη.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Μαριος Λουκάτος στην ομιλία του αναφέρθηκε τόσο στο έργο του Συλλόγου μέχρι σήμερα, όσο και στις προγραμματισμένες δράσεις του επομένου 6μήνου. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εποικοδομητική συνεργασία που έχει ο σύλλογος με τον Δήμο και τη Διευθύντρια του σχολείου, που είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία της αίθουσας φυσικής στο σχολείο μετά από χρόνια, την αντικατάσταση της ξύλινης στέγης του Α΄ ορόφου και την επιτυχημένη δράση της εθελοντικής ανακαίνισης του σχολείου με τη συμμετοχή γονέων, παιδιών, καθηγητών και συνεργείων του Δήμου.

Ο Απολογισμός του έργου του συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε περιελάμβανε, το πρόγραμμα της Εκπτωτικής Κάρτας Γονέων, την οργάνωση του Εθελοντικού Φροντιστηρίου Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τα παιδιά, τη συνεργασία με το σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» με τις επαναλαμβανόμενες διαλέξεις του ψυχολόγου κ. Σ. Αλεβίζου στα παιδιά αλλά και στους γονείς, την πραγματοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων και προγραμμάτων ανακύκλωσης, την προμήθεια και διάθεση εξοπλισμού στο σχολείο και τις διαρκείς παρεμβάσεις και πολλαπλές συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς όπως ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Τεχνικών Έργων, ο Περιφερειάρχης Εκπαίδευσης Αττικής, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και την επιτυχία της εκπροσώπησης του συλλόγου μέσω της παρουσία του προέδρου του, στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Διονύσου.

Ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Άνοιξης, συνεχίζει και φέτος τις περυσινές προαναφερόμενες δράσεις του και επιπλέον ανακοινώνει την έναρξη Σχολής Γονέων δωρεάν για τους γονείς, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης με τη χρηματοδότηση του προγράμματος από το ΕΣΠΑ. Αναφορικά με τα απαραίτητα έργα υποδομής ο κ. Λουκάτος τόνισε την ανάγκη άμεσης αντικατάστασης όλης της στέγης και του Β΄ ορόφου καθόσον μετά από κάθε βροχόπτωση εισέρχονται πολλά νερά στο εσωτερικό του σχολείου, καθώς και την επίλυση του προβλήματος αποχέτευσης του σχολείου με τις συχνές και πολυέξοδες αποφράξεις του δικτύου λόγο παλαιότητας.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γ. Καλαφατέλης και η Διευθύντρια του σχολείου κα Ε. Κρεμμύδα στους σύντομους χαιρετισμούς ευχήθηκαν καλή χρονιά, εξήραν το έργο του συλλόγου και αναφέρθηκαν στην άψογη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων με συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στα έργα υποδομής διαβεβαίωσε ότι το έργο της επισκευής στη στέγη, έχει προγραμματιστεί και θα είναι μέσα στο επόμενο έργο που θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τα σχολεία στο τρέχον έτος, ενώ για την αντιμετώπιση του προβλήματος της αποχέτευσης ανέφερε ότι τόσο το Γυμνάσιο της Άνοιξης, όσο και το Δημοτικό Άνοιξης θα είναι από τα πρώτα που θα συνδεθούν στο δίκτυο αποχέτευσης στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, ενώ τυχερός της βασιλόπιτας που ήταν προσφορά του φούρνου «ΚΑΡΡΑΣ» (Λεωφ. Μαραθώνος 58, Άνοιξη), αναδείχτηκε ο κ. Μ. Στάθης.


Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york