Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Γερακάρης Ηλίας: Καλώ τον δήμαρχο Παλλήνης να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για το 7ο Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Παλλήνης (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ)

013_thumb[4]_thumb[29]

Μετά την σοβαρή ζημιά που υπέστη το 7ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Παλλήνης στις 22/2/2013, όπου παραλίγο να κοστίσει ανθρώπινες ζωές, μόλις σήμερα, μετά από προσωπική μου παρέμβαση,  μου δόθηκε από την Κα Κισκήρα, Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, σημαντικότατη αλληλογραφία μεταξύ όλων των αρμόδιων υπηρεσιών που εμπλέκονται στο θέμα ασφάλειας του σχολείου μας σε σχέση με το παράπλευρο ρέμα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από την μεταξύ τους επίσημη αλληλογραφία, όλοι οι αρμόδιοι φορείς που εμπλέκονται στο θέμα, "παρέλειψαν" όλοι τους να κάνουν κάτι εξαιρετικά βασικό. Να ενημερώσουν τους γονείς του σχολείου μας, για όλη αυτή την σημαντική αλληλογραφία και να πράξουν το χρέος τους, προστατεύοντας τις ζωές των μαθητών του σχολείου μας. 

Διαβάστε με προσοχή τα υπογραμμισμένα σημεία σε κάθε έγγραφο και θα διαπιστώσετε την ανευθυνότητα που έχουν όλοι οι θεσμικοί φορείς που εμπλέκονται, εις βάρος των παιδιών μας.

Είμαι σίγουρος πως εάν συνέβαινε κάποιο κακό στις 22/2/2013, ήταν ικανοί με την ανευθυνότητα που τους διακρίνει, να ρίξουν και τις ευθύνες στους ανενημέρωτους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ακατάλληλο σχολείο.

Καλώ όλους τους γονείς να ενημερωθούν άμεσα και να διαβάσουν προσεκτικά τις εισηγήσεις των αρμόδιων φορέων για το σχολείο μας.

Καλώ ακόμη τον δήμαρχο Παλλήνης να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και να προτείνει στους γονείς του σχολείου μας, άμεση λύση πριν συμβούν τα χειρότερα.

Γερακάρης Ηλίας

Γονέας 7ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης &

Ανεξάρτητος σύμβουλος δημοτικής ενότητας Παλλήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΟΛΗ ΤΗΝ
σημαντικότατη αλληλογραφία μεταξύ όλων των αρμόδιων υπηρεσιών που εμπλέκονται στο θέμα ασφάλειας του σχολείου μας σε σχέση με το παράπλευρο ρέμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york