Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΡΤΥΡΗ

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα, υγεία σε σας και στις οικογένειες σας και ο Νέος Χρόνος να είναι ειρηνικός, δημιουργικός και ευτυχισμένος.

Είναι γεγονός ότι οι σημερινές γιορτές μας βρίσκουν όλους σε μια περίοδο περισυλλογής και αναστοχασμού δεδομένου των συνεχιζόμενων κρίσιμων οικονομικών και κοινωνικών συγκυριών που βιώνουμε.

Όλοι μαζί καλούμαστε να πρωτοστατήσουμε με τις ιδέες, τις σκέψεις, την πολιτική και το έργο μας, ούτως ώστε να διαμορφώσουμε ένα θετικό ισοζύγιο δράσης και δυναμικής σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της κρίσης που μοιάζει ολοένα και πιο απειλητική. Μόνο με τη δημιουργική σύμπραξη όλων και την ανιδιοτελή μας διάθεση για προσφορά και έργο θα μπορέσουμε να υπερβούμε αδιέξοδα και μεμψιμοιρίες.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, έχουμε σαφή εικόνα των δυσκολιών που βιώνουν οι συμπολίτες μας. Ξέρουμε πως τα βγάζει πέρα κάθε ομάδα, κάθε γειτονιά, κάθε οικογένεια και είμαστε οι πρώτοι που λέμε και επιβεβαιώνουμε ότι η κατάσταση, εξελίσσεται σε λίαν δραματική. Επιτατική είναι η ανάγκη να απλωθεί το δίχτυ κοινωνικής προστασίας, αλληλοβοήθειας και αλληλοστήριξης των ευπαθών ομάδων των τοπικών κοινωνικών μας.

Εύχομαι και πάλι ολόψυχα όλοι μας να γιορτάσουμε με τρόπο ουσιαστικό και συνάμα μοναδικό τα φετινά Χριστούγεννα, να μπούμε στο βαθύτερο νόημά τους, που είναι η αγάπη και η προσφορά. Να επιδιώξουμε να μπει το φώς των Χριστουγέννων στις σχέσεις του ενός μας προς τον άλλο, στις οικογένειές μας, στα παιδιά και στους αγαπημένους μας και η καινούργια χρονιά να μας βρει με υγεία, προκοπή και οικογενειακή ευτυχία όλους μας.

Χρόνια Πολλά,Καλά Χριστούγεννα,Καλή Χρονιά!

Παναγιώτης Μερτύρης Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης


 

http://pallinipress.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5549.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york