Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ένα 11χρονο κορίτσι ζητά τη βοήθειά μας! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

|

Ένα 11χρονο κορίτσι με σοβαρή αναπηρία ζητά από εμάς να την στηρίξουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή!

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αναπηρικό καρότσι συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Το καρότσι πρεπει να έχει καλή στήριξη κορμού ή δυνατότητα προσθήκης πλαινών κορμού (πλαινά στηρίγματα για στήριξη κορμού) καθώς και γιλέκο ασφαλείας (για να δένεται με ασφάλεια) καθώς το παιδί δεν έχει έλεγχο κορμού. Στήριγμα κεφαλής δεν χρειάζεται. Το παιδί είναι 33 κιλά και 1.30 ύψος. (μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία πως πρέπει να είναι το καροτσάκι)

Η ανάγκη να βρει αναπηρικό αμαξίδιο είναι τεράστια καθώς το ήδη υπάρχον καρότσι είναι πια πολύ μικρό συγκριτικά με την ανάπτυξη του παιδιού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει από το σπίτι ούτε για να πάει σχολείο αλλά και ούτε και για τις θεραπείες αποκατάστασής της.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για την πολύτιμη βοήθεια όσων μπορούν να βοηθήσουν τους γονείς που οικονομικά αδυνατούν να παρέχουν ένα τέτοιο καροτσάκι στο παιδί τους. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραστείτε αυτή την έκκληση για βοήθεια μήπως τυχόν κανείς δεν χρειάζεται πια κάποιο καροτσάκι με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Επίσης όσες εταιρείες διαβάζουν αυτό το μήνυμα και θα ήθελαν ή και θα μπορούσαν να δείξουν πόσο κοντά είναι στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη ας επικοινωνήσουν και αυτές με τη σελίδα.

Η σελίδα το Facebook είναι: Αναπηρία, μαθαίνω να ζω με αυτήν

Δείτε πως πρέπει να ειναι το καροτσάκι

πηγή

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york